Алкална вода "Глътка Здраве" - 9 ph

Алкална вода "Глътка Здраве" - 9 ph />

Глътка Здраве  е трапезна вода с много ниска минерализация, постигната чрез обратна осмоза и допълнително структуриране.Подходяща е за ежедневна употреба от бебета, малки деца и възрастни.
Пиенето й в умерени количества се  бори  със задържането на течности и успокоява напрежението и главоболието.Човешкият организъм се  нуждае от  алкалност, за да може да регулира рН-то . С това лечебно средство не само ще намалите нивата на киселинност в тялото, но също така ще го заредите с множества полезни хранителни вещества.Силно киселинната среда в организма е опасна за здравето и е предпоставка за редица заболявания, като диабет, хипертония, затлъстяване и сърдечни проблеми.

Алкалната вода има по-високо ниво на рН от обикновената питейна вода. Поради това се счита, че тя може да неутрализира киселината в тялото.
Проучване през 2012 г. установява, че пиенето на алкална вода от рН 8,8 и повече може да помогне за деактивирането на пепсина, който е основният ензим, причиняващ киселинен рефлукс, а друго изследване предполага, че пиенето на алкална вода може да има ползи за хората, които имат високо кръвно налягане, диабет и висок холестерол.Проучване през 2016 г. сред 100 пълнолетни души показва значителна разлика във вискозитета (гъстотата) на кръвта след консумация на вода с високо pH в сравнение с обикновена вода. Високият вискозитет означава гъста кръв. Колкото по-нисък е вискозитетът, толкова по-добре.

Оказва се, че тези, които консумират вода с високо рН, намаляват вискозитета си с 6.3% в сравнение с 3.36% при онези, които пият обикновена вода. Това означава, че кръвта тече по-ефективно с помощта на алкална вода, а това може да увеличи доставката на кислород в тялото.Алкалната вода  има няколко полезни за здравето ефекта, които могат да се постигнат, ако се употребява правилно. Сред тях са и детоксът, и отслабването.