• Nephro Complex за бъбреци - 237 мл

Nephro Complex за бъбреци - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7273
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™ Nephro Complex-за бъбреци е висококачествен продукт произведен в САЩ, Калифорния под изключително строг контрол, с гарантиран произход и качество на билките за бъбреци, които съдържа.

ADLiquid™ Nephro Complex-за бъбреци се усвоява много добре от организма благодарение на колоидната си форма.

ADLiquid™Nephro Complex-за бъбреци е познат и доказан продукт и благоприятно повлиява всякакви състояние свързани с отделителната система и пикочните пътища, благодарение на точно подбраните билки за бъбреци и благодарение на технологията на производство.

ADLiquid™ Nephro Complex-за бъбреци съдържа стандартизирани екстракти от Мечо ГроздеОбикновенна ХвойнаЧервена Боровинка, и Коприва подсилени с Арбутин подпомагат бъбречните функции, съдействат за изчистване на бъбреците и пикочните пътища от бактерии, способстват за нормалното формиране  на урината и  уринирането.Билките за бъбреци Филантус и Полски Хвощ традиционно се използват за подпомагане на процесите на разтваряне и изхвърляне на камъни в бъбреците.

ADLiquid™Nephro Complex-за бъбреци съдържа комплекс от микроелементи – витамини и минерали, които допринасят за поддържането на електролитния баланс в организма.Основно предимство е също така колоидната форма, която позволява възможно най-доброто усвояване, запазване на съставките. Колоидния разтвор не позволява нежелано взаимодействие между съставките за бъбреци и е гаранция за максимално усвояване.

Стандартната доза на ADLiquid™Nephro Complex-за бъбреци е 5 мл. дневно в продължение на 2 месеца. При повишени изисквания към бъбреците дозата на ADLiquid™ Nephro Complex- за бъбреци курсовете могат да се повтарят

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™Nephro Complex-за бъбреци може да са различни.

ADLiquid™Nephro Complex- за бъбреци се приема преди хранене, по желание може да се приема със сок или вода.

Преди употреба ADLiquid™Nephro Complex-за бъбреци се разклаща.

След отварянето му ADLiquid™Nephro Complex-за бъбреци се съхранява в хладилник