• Neocell Super Collagen /Супер Колаген Прах - 6600 мг - 198 гр

Neocell Super Collagen /Супер Колаген Прах - 6600 мг - 198 гр

44.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
прах
Каталожен код:
3045
Производител:
Neocell USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Колагенът е протеин, но не обикновен протеин. Той определя структурната цялост на тялото ни и допринася много за нашата жизненост, която обикновено се свързва с младостта. С течение на времето нашето тяло започва да остарява, а колагенът да намалява и способността на тялото ни да се регенерира също. Всичко това води до намаляване на колагена с въразстта. 

 Предназначение:

100% чист натурален телешки колаген тип I и III

Поддържа здравината и еластичността на кожата.

Намалява фините линии и бръчки.

Задържа влагата в кожата.

Изгражда и подкрепя костната матрица.

Намалява косопада.

Заздравява косата и ноктите.

За по-здрави стави и сухожилия.

Подпомага контрола на теглото.

Осигурява градивен елемент за растежа и поддържането на здраво тяло.

Забавя процесите на стареене в тялото.

100% усвояемост.

 Намаляване на колагена с възрастта

Макар и в изобилие по време на младостта, естественият синтез на колаген в организма обикновено се забавя с 1,5% годиш но, след 25 – годишна възраст. Вследствие на това, колагеновите влакна стават крехки и започват да се разпадат, което води до много от признаците на стареене, като бръчки, наранявания на сухожилията и болки в ставите. Ето защо, приемането на колаген е от изключителна важност, за да поддържаме младостта и

жизнеността.

 Факти за Колагена

Колагенът е основният структурен компонент на всички тъкани в тялото, осигурявайки силата, издръжливостта и устойчивостта, на който разчитаме ежедневно.


Красота:

- 70% от кожата се състои от колаген тип 1 и 3.


- Колагенът спомага транспортирането на хранителни вещества към космения вал.


- Колагенът поддържа здравината и дебелината на косата и ноктите.

Кости

- Над една трета от здравата кост се състои от колаген. Колагенът подпомага възстановяването и образуването на нова тъкан. В зависимост от начина, по който е подреден, колагенът формира основата за здрави кости или мека и гладка кожа.

Стави

- 100% от сухожилията са изградени от колаген тип 1 и 3

- 86% от връзките между ставите са изградени от колаген тип 1 и 3

- 60% от хрущялите са изградени от колаген тип 2

 Важно! 

Колаген тип 1 и 3 не се приема заедно с колаген тип 2. Трябва да има поне 8 часа разлика от приема на двата типа колаген. 

Биоактивният Колаген на Neocell е комплексен структурен протеин, който поддържа здравината и гъвкавостта на кожата, мускулите, венците, зъбите, очите, косата и ноктите. Той въздейства директно върху процесите на стареене, като ги ограничава и спира тяхното развитие.

Тъй-като производството на колаген в тялото се забавя, колагеновите влакна стават крехки и започват да се разпадат, настъпвайки много от издайническите признаци на стареене - отпуснатост на кожата, бръчки, травми на сухожилията и остеоартрит.

Супер Колаген намалява дълбочината на бръчките с 26 %, увеличава хидратацията в кожата с 50 %, намалява порите с 35 % и повишава еластичността на кожата с 19%.

 8 от 10 жени препоръчват колагена на Neocell на приятелки и на семейството си. 92% от жените, които са го пробвали са заявили, че имат увеличение в хидратацията на кожата. 65% от жените са заявили, че имат по-гладка и мека кожа. 

 Супер Колаген е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва (2000 далтона) и се усвоява на 100% от организма.

Супер Колаген е клинично тестван и помага за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността на кожата и нейната хидратация, премахва целулит и акне, а също така заздравява косата и ноктите. 

Супер Колаген е тип I и III, който се съдържа естествено в организма и е 100 % натурален. Съдържа уникален аминокисленинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини, като lisine; proline; hidroxylisine и hidroxyproline, които стимулират производството на нови колагенови влакна в организма.

 Днес Neocell е марка колаген #1 предпочитана от американците и лидер в областта на продукти с anti-age ефект.