• Natures Plus МЕЛАТОНИН Спрей – Mента (59 мл)

Natures Plus МЕЛАТОНИН Спрей – Mента (59 мл)

33.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
спрей
Каталожен код:
7667
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Мелатонинът е доказан помощник при проблеми със съня. Веществото се произвежда от епифизната жлеза в мозъка и подпомага качествения и дълбок сън. Подходящ е при нарушения със съня, често будене нощем, повърхностен сън.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА:

1 впръсквaне – 30 мин преди лягане. Спреят се впръсква под езика, задържа се за около 20 секунди, след което се гълта.

Спреят стига за 80 впръсквания.


Natures Plus®  | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Мелатонинът е вещество, което се произвежда от епифизната (пинеална) жлеза в мозъка. Той играе важна роля в контролирането на ежедневните цикли на заспиване и събуждане. Производството на мелатонин е напълно естествен процес за човешкото тяло. Въпреки това начинът на живот и някои житейски събития и фактори (например при работа на смени; смяна на часовата зона; стрес; лоши условия за сън и др.) могат временно да се отразят негативно на производството му. Това често води до различни растройства на съня, а в някои случаи дори до леки форми на безсъние (инсомния) и депресия. Тогава се налага допълнителен прием на мелатонин, под формата на хранителна добавка, която да компенсира неговия дефицит и да регулира циркадния ритъм (физиологична адаптация на тялото към деня и нощта).

Неаерозолният спрей с Мелатонин на Natures Plus успешно се справя с тази важна задача. Всяка доза от него доставя активен комплекс от 100% мелатонин от фармацевтичен клас, високоактивни коензими и патентована база от жизненоважни метаболитни фактори. Този многоспектърен профил на продукта е оптимизиран, с помощта на специална система, наречена Instaceutic®, за максимално усвояване от организма и за по-лесна употреба от пациента.


Мелатониновият спрей на Natures Plus® осигурява:

По-лесно заспиване, по-дълъг и качествен сън и чувство на отпочиналост след събуждане.

Повече от мелатонин – Той съдържа GABA, а също Витамин Е и Витамин В6. Витамин В6 е необходим, защото той „информира” тялото ни да произвежда повече хормони, които влияят на циклите на съня.

Естествен аромат на мента, който освежава дъха преди сън и има допълнително успокояващо действие. Освен това спреят не съдържа глутен и е подходящ за употреба от вегетарианци.

Високо качество на съставките, съобразено с всички специфични стандарти за производство от Националната фондация по съня на САЩ (NSF).


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.