• NATURALICO GLUCOSAMINE MAX 60 CAPS

NATURALICO GLUCOSAMINE MAX 60 CAPS

37.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
NATURALICO GLUCOSAMINE MAX
Каталожен код:
406
Производител:
NATURALICO

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Подобрява гъвкавостта и подвижността на ставите и съединителната тъкан

Naturalico Glucosamine Max е продукт предназначен за хора, чиито гъвкавост и движение са ограничени заради проблеми свързани с опорно-двигателната система. Спортисти подложени на тежко физическо натоварване също могат да използват този продукт, за да предпазят ставите от износване или възпаление.

Глюкозаминът е естествено срещащ се в ставите аминозахарид, необходим на тялото за поддържане на доброто здраве на ставния хрущял. С напредване на възрастта количеството синовиална течност, която има за цел да омекоти триенето на хрущялите от ставната връзка и да намали тяхното износване намалява, вследствие на което се наблюдава повишено триене и възпаление. Приемът на глюкозамин способствува за възстановяването на тази течност и намаляването на дискомфорта в ставите.

Naturalico Glucosamine Max осигурява 1500 мг. Глюкозамин HCL в доза.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули дневно, за предпочитане с храна.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 2 капсули


Бърза поръчка