• NATURALICO DHEA 60 CAPS.

NATURALICO DHEA 60 CAPS.

33.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
NATURALICO DHEA
Каталожен код:
404
Производител:
NATURALICO

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Повишава енергийните нива

Подпомага възстановяването на хормоналния баланс

Стимулира функцията на имунната система

DHEA е естествено срещащ се хормон в човешкото тяло, който се синтезира от надбъбречните жлези и е жизненоважен за укрепване на целия организъм. Също така действа и като прекурсор на други хормони - естроген и тестостерон. Той улеснява намаляването на мастната тъкан и подпомага изграждането и поддържането на чиста мускулна маса. Оптималните нива на DHEA стимулират защитните функции на организма и помагат в борбата с признаците на стареене. Този хормон осигурява повече енергия за тялото и подпомага изграждането на костна и мускулна сила. Подобрява сексуалната жизненост при мъжете и благоприятства здравето на костите при жените. С напредване на възрастта нивата на DHEA в тялото намаляват значително и тъй като оптималните нива не могат да бъдат възстановени чрез храната, суплементацията с DHEA е задължителна.

Приемът на Naturalico DHEA ще ви помогне да възстановите пиковите нива на този хормон в тялото. Продуктът е подходящ както за мъже, така и за жени.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храната.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.