• NAIL BITENER / НЕЙЛ БАЙТНЪР писалка срещу гризане на нокти - 3 мл

NAIL BITENER / НЕЙЛ БАЙТНЪР писалка срещу гризане на нокти - 3 мл

21.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ЛАК
Каталожен код:
7285
Производител:
Naturpharma GmbH Germany

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Отучете се от гризането на ноктите, дъвченето на кожичките и смученето на палеца стъпка по стъпка за 21 дни с Нейл Байтнър: ефективно решение за възрастни и деца.


Nail Bitener е локална безцветна формула без гланц, която помага да се преодолее навикът за гризане на ноктите и кожичките само с едно приложение на ден. Продуктът е във вид на специална писалка с четковиден накрайник, който гарантира лесно и прецизно нанасяне на точното място. Протоколът за приложение се базира на широко приетото правило за 21-дневна промяна на навиците, в чиято основа стои разбирането, че всеки вреден навик може да бъде отучен в рамките на 21 дни.


Активната му съставка е Bitrex (денатониев бензоат) – най-горчивото вещество в света, което може да накара дори най-упоритите гризачи на нокти да изкарат ръцете си от устата. Открит през 1958 г., Битрекс е толкова потентен, че един напръстник от него е достатъчен да вгорчи водата в плувен басейн с олимпийски размери. За сметка на това е напълно безопасен и е одобрен в САЩ и Европа за влагане в препарати (за почистване и др.), които имат апетитен аромат, но не са годни за човешка консумация – силногорчивият му вкус обезсърчава всякакви опити за поглъщане и предизвиква мигновено изплюване.


Малките деца, които имат силен афинитет към сладкия вкус, са крайно чувствителни към горчивото, което прави Нейл Байтнър особено ефективен при отучване от смучене на палец и гризане на ноктите при деца.  


Нейл Байтнър е във форма на удобна писалка, която ви позволява да го прилагате лесно, правилно и бързо. Преди първа употреба трябва да активирате писалката, обръщайки я нагоре-надолу поне 15 пъти. Уверете се, че четката е напоена с разтвор преди да я използвате.


При гризане на нокти и кожички: нанесете разтвора върху ръба на нокътя, отстрани или върху кожичките, веднъж дневно и оставете да изсъхне. Свръхинтензивният вкус на препарата го прави изключително икономичен и не е необходимо да се нанася върху целия нокът. Горчивият вкус намалява бавно в рамките на 24 часа.

При смучене на палец: нанесете малко върху върха на нокътя, само на палеца. Съветваме Ви да нанасяте Bitener и на двата палеца, това ще доведе до преодоляване на навика!

Използвайте продукта в продължение на поне 21 последователни дни.

 Не се препоръчва употребата на Bitener при бременност и кърмене. Той е локално решение. Ако продуктът случайно попадне в очите, изплакнете обилно с  чиста вода