• N-ацетил цистеин 600мг 30 капсули

N-ацетил цистеин 600мг 30 капсули

22.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4893
Производител:
Holland & Barrett

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

N-ацетил цистеин ползи: 

✔увеличава силно нивата на глутатион;

✔успешно потиска протеина ECP, който се свърза с дегранулацията на белите кръвни клетки;

✔увеличава броя и активността на еритроцитите в кръвта;

✔мощен антибактериален ефект срещу бактерията Helicobacter pylori.


Функцията на ацетил цистеин аминокиселина е основно да пречиства организма. Тя подпомага работата на черния дроб чрез действието на глутатиона. Като мощен антиоксидант той противодейства на всички свободни радикали и способства за тяхното извеждане от организма. Така на практика употребата на тази аминокиселина предпазва белите кръвни клетки от разпадане, предпазва от възпаления, като в същото време увеличава броя на еритроцитите в кръвта. N-ацетил цистеин има мощен антибактериален ефект и предпазва от стомашно-чревни неразположения. Този продукт използва специална формула, която осигурява бързото освобождаване на цистеина в организма.


Хранителна добавка


Дозировка:

Една капсула дневно, за предпочитане с храна.


Хранително съдържание в 1 (една) капсула:

N-ацетил цистеин - 600 мг.


Без следните алергени:

Без изкуствени оцветители, овкусители или подсладители, без консерванти, без добавена захар, без добавена сол, без мая, без добавки от свински произход.


Предупреждение:

Не превишавайте препоръчаната доза. Да не се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Ако сте под 18 години, бременна или кърмите, ако вземате лекарства или сте под медицинско наблюдение, консултирайте с медицинско лице преди употреба. Преустановете употребата и се консултирайте с медицинско лице, ако се почувствате зле или забележите нежелани ефекти или реакции. Не използвайте този продукт, ако уплътнението за безопасност под капачката е повредено.


Условия за съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.


Винаги четете етикета.