• MOLUTREX / МОЛУТРЕКС - 3 мл

MOLUTREX / МОЛУТРЕКС - 3 мл

38.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
разтвор
Каталожен код:
9918
Производител:
ACM LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Начин на приложение: За външна употреба! Преди употреба, да се постави флакона на гладка повърхност, за да се избегне евентуалното му разливане!


Поставя се малко количество от продукта върху четчицата. Тя се докосва до ръба на флакона, за да се избегне образуването на капка. Разтворът се нанася върху молуските, с помощта на четчицата. Тя се потапя във флакона на всеки 3 апликации. Да се повтарят апликациите върху една и съща молуска, в няколко последовтелни дни, до появата на възпаление. Това става обикновено между 4-ти и 10-ти ден. В един ден се правят 2 апликации-сутрин и вечер. Възпалението е знак за бъдещото излекуване на молуските, което става обикновено след 4 до 6 седмици. МОЛУТРЕКС не трябва да се използва при възпалени молуски. МОЛУТРЕКС не трябва да се прилага върху една и съща лезия, повече от 14 последователни дни.


ВНИМАНИЕ! МОЛУТРЕКС е корозивен. Абсолютно е задължително приложението на разтвора само върху лезиите!

Да не се прилага при деца под 2 години!

Да не се използва върху лигавици или зоната около очите. В случай на кърмене, е противопоказано да се използва този продукт върху тези части на тялото, които могат да бъдат в контакт с бебето. Използването на МОЛУТРЕКС не се препоръчва при пациенти с остра форма на атопичен дерматит и при хора с понижен имунитет (напр. HIV позитивни).

В случай на контакт на продукта с кожата около молуска, да се измие обилно с вода.

В случай на контакт с очите, да се изплакнат обилно с вода. Да не се търкат очите и лигавиците при случайно попадане на продукта върху пръстите, а те да се измият с вода незабавно.


Състав: В 1 ml воден разтвор има 50 mg калиева основа.


Начин на съхраниение: МОЛУТРЕКС не трябва да се използва след изтичане срока на годност, изписан на флакона! След употреба, капачката да се затвори добре! Флаконът да се съхранява във вертикално положение!

Да  се съхранява извън досега на деца! Флаконът може да се използва до 1 месец след отварянето му, на стайна температура. Всеки флакон е за индивидуална употреба и не трябва да се използва от други!

Опаковка: Флакон от 3 ml за локално приложение, с обезопасена капачка за деца, фин апликатор и шпатула.

Бърза поръчка