• Mobilor / Мобилор - 120 таблетки

Mobilor / Мобилор - 120 таблетки

28.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7984
Производител:
БЪЛГАРИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Mobilor® е уникална комбинация от съставки, които оказват благоприятно въздействие върху здравето на ставите и костите.

Препоръчителният дневен прием на Mobilor® осигурява 200 mg висококачествен колаген на ставния хрущял – ключов фактор за нормалната подвижност на ставите.


Колагенът (хидролизиран колаген тип II) подпомага ставния хрущял в набавянето на необходимите му вещества, както и синтеза на нов хрущял. Той допринася за нормална подвижност при дегенеративни ставни заболявания. Колагенът оказва благотворен ефект върху развитието на остеопороза и разграждането на костната тъкан. Хидролизираният колаген тип II е естествен източник на хиалуронова киселина.

Глюкозаминът оказва благоприятно въздействие върху нормалното функциониране на колянните стави. Той повлиява положително върху изтънената ставна капсула и триенето между свързващите части на бедрената, капачната и пищялната кост.

Хондроитинът спомага за предотвратяване на навлизането на вода и хранителни вещества в сухожилията и ставите и стимулира пропускането на други вещества в съединителната тъкан.

Метил сулфонил метанът (МСМ) влияе положително върху метаболизма на всички серни съединения, а сярата е един от основните блокове на колаген и кератин. Тя изгражда още 150 други органични вещества, сред които и най-важните протеини.


Витамин С е мощен антиоксидант и спомага образуването на колаген.

Манганът стимулира нормалното развитие на структурата на костите. Същевременно благоприятства нивото на костната плътност. Манганът спомага за елиминирането на свободните радикали и предпазване от тяхното увреждащо действие. Оказва благотворно действие върху нормалната подвижност на ставите.


Дозировка

По 4 таблетки на ден в продължение на 6 месеца.


Противопоказания

При свръхчувствителност към някоя от съставките. При прием на антикоалуганти, предстояща операция или наличие на бременност е необходимо да се консултирате с Вашия лекар преди да приемате хранителни добавки.

Бърза поръчка