• Milk Thistle / Бял трън Holista® 150 mg, - 240 софтгел капсули

Milk Thistle / Бял трън Holista® 150 mg, - 240 софтгел капсули

38.10лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
8541
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Подпомага нормалното състояние на черния дроб. 

Бял трън 150 mg – естествен продукт в подкрепа на черния дроб.

Осигурява мощна антиоксидантна подкрепа за черния дроб! Всяка софтгел капсула съдържа 150 mg екстракт от билката бял трън (млечен бодил).

Оказва съществена подкрепа на черния дроб и чернодробните клетки при прекомерна консумация на алкохол, нездравословна диета, прием на лекарства, живот в замърсена околна среда и др.

Може да се използва като допълващо основната лекарствена терапия средство в случаите на цироза, хепатит, стеатоза и др.

Спомага за пречистването на тялото от метаболитните отпадъци и по този начин регулира функциите на жлъчния мехур. Насърчава отделянето на жлъчен сок и ензими. Допринася за намаляване на риска от образуване на камъни в жлъчката.

Има полезен ефект при жлъчно-каменна болест, възпаление на жлъчния мехур, следоперативни състояния след отстраняване на жлъчния мехур и др.

Благоприятства нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и може да има значителни ползи при високи нива на холестерола.

Черният дроб участва в регулацията на хормоните, включително освобождаването на инсулин в кръвния поток. Ето защо ефектите на млечния бодил върху черния дроб са от полза и тук. Все повече изследвания показват, че когато се приема заедно с конвенционалните медикаменти, екстрактът от бял трън контролира симптомите при диабет.

Тъй като спомага за извеждането на токсините от кръвта и храносмилателния тракт, белият трън предоставя значителни предимства и за състоянието на кожата и поддържането й гладка и свежа.

Проучванията показват, че фитохимикалите в състава на млечния бодил инхибират окислителния стрес, който UV лъчите причиняват на кожата.

Може да се включи към диета за редукция на теглото, с цел извеждане на токсините от тялото.

Черният дроб елиминира токсините от кръвта, метаболизира алкохола и лекарствата, насърчава производството на жлъчен сок и др. Той участва в производството на хормони, отделянето на жлъчка, освобождаването на глюкозата в кръвта, за да може тялото да разполага с постоянна енергия и др. За съжаление обаче, черният дроб ежедневно е изложен на различни атаки – стрес, нездравословна диета с твърде много сладки, мазни и рафинирани храни, алкохол, тютюнопушене, употреба на неподходяща козметика, замърсен въздух и др.

Млечният бодил е едно от най-ефикасните природни средства за поддържане здравето на черния дроб. Активните съединения в състава му са описани от монографиите на Немската комисия Е, в която е поместена най-точната налична информация за безопасността и ефикасността на билките. Там биофлавоноидният комплекс в състава на белия трън е признат като ефективно средство за профилактика или съпътстващо лечение на цироза, хепатит, мастна инфилтрация, причинена от алкохол и други токсини, и др.

Продуктът на Holista ( част от Natural Factors, Canada) съдържа екстракт от млечен бодил, който се отличава с изключително качество! Той може да се приема както превантивно, така и като допълващо основното лечение средство. 


Дозировка и приложение

Дозировка и приложение: По 1 софтгел капсула 3 пъти дневно с храна.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар ако имате чернодробна недостатъчност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Бърза поръчка