• MetaSlim CLA Tonalin / КЛА Тоналин 1000 mg - 80 софтгел капсули

MetaSlim CLA Tonalin / КЛА Тоналин 1000 mg - 80 софтгел капсули

51.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7552
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

MetaSlim Тоналин КЛА е продукт, източник на  конюгирана линолова киселина (КЛА), добита от шафраново масло.

Конюгираната линолова киселина е Омега-6 полиненаситена, естествено срещаща се мастна киселина. В ниска концентрация се среща в храни като телешко, агнешко и млечни продукти.

Конюгираната линолова киселина в MetaSlim  Тоналин КЛА се отличава с изключително качество. 

Тя е единствената форма на пазара, чиято ефективност и добра поносимост от организма са подкрепени в 18 самостоятелни клинични проучвания.

Редица клинични проучвания доказват, че конюгираната линолова киселина е безопасно и ефективно естествено средство за редукция на теглото. При комбинирането й със здравословен хранителен и двигателен режим, ползите й многократно се увеличават.

 КЛА действа най-добре при хора, които са физически активни

Мастните киселини от депата в организма биват ангажирани и транспортирани до митохондриите (енергийните централи на клетките), където се извършва процесът на бета окисление, или така нареченото горене на мазнини. След това окислените мастни киселини се превръщат в енергия. При физически активни хора бета окислението е активирано много повече и съответно изгарянето на мазнини е значително по-ефективно. Конюгираната линолова киселина потенциира капацитета на бета окислението (фет бърнинг ефект).

Някои проучвания информират за потенциален апетито редуциращ ефект на конюгираната линоленова киселина. Тя функционира на ензимно ниво в организма като стимулира ускоряването на метаболизма и засилва липолизата.

 MetaSlim Тоналин КЛА допринася за:

намаляване синтеза на мазнини, стимулиране разграждането на мастната тъкан и намаляване размера на мастните клетки;

активното моделиране на телесната маса и поддържането на чиста мускулатура;

подобряване на мастния метаболизъм, стимулиране изгарянето на мазнини и активиране процесите за производство на енергия в тялото;

поддържане на здравословно тегло.

Продуктът е чудесно допълнение към тренировъчни програми, насочени към загуба на телесни мазнини.

 Допълнителни ползи:

При изследвания е показано, че приемът на CLA е свързан с известни анти-атеросклеротични ефекти.

Има потенциал да подобрява липидния профил на кръвта, като спомага за редуцирането на общия холестерол, триглицеридите и LDL (лошия) холестерол.

Редуцира възпалителните реакции от алергичен тип.

Участва в модулирането на възпалителните фактори като цитокини, левкотриени и простагландини.

Може да намали остротата на някои възпалителни реакции като възпаление на дебелото черво.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално ниво на мазнините в организма, особено когато се използва в комбинация с нискокалорична диета и увеличена физическа активност.  

Забележка: При бременност, кърмене или ако желаете да намалите нивата на мазнини в организма при  сърдечно-съдово заболяване (високо кръвно налягане, висок холестерол или триглицриди), се консултирайте с лекар преди употреба. Не приемайте ако страдате от диабет, инсулинова резистентност или метаболитен синдром. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни: По 2 софтгел капсули 1-3 пъти дневно.

Бърза поръчка