• Менопейс Оригинал при менопауза - 30 таблетки

Менопейс Оригинал при менопауза - 30 таблетки

22.59лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
6018
Производител:
VITABIOTICS

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Menopace Original представлява специално създадена хранителна добавка за жени, съдържаща мощен комплекс от прецизно подбрани натурални екстракти, витамини, минерали и микроелементи, които допринасят за поддържането на хормоналното равновесие и доброто здраве на жените по време и след периода на менопауза. Формулата на Менопейс Оригинал е съставена от 22 елемента с доказано действие в подкрепа на женското здраве, която може да се прилага едновременно с хормонозаместително лечение. Съдържащият се витамин B6 спомага за регулирането на хормоналната активност, тъй като през периода на климакса яйчниците произвеждат все по-малко женски хормони (естроген и прогестерон). Менопейс Оригинал съдържа още витамин B1 и витамин B12, които подкрепят дейността на мозъка и оптимизират нервната система. Менопейс Оригинал съдържа умерена доза соеви изофлавони, които доставят на организма изофлавоните Глицитеин, Генистеин и Дайдзеин. Естрогенът и колагенът са тясно свързани, тъй като естрогенът благоприятства производството на колаген, който е градивна единциа на костите и е известно, че допринася за запазването на еластичността и стегнатия младежки вид на кожата. С напредването на възрастта, нивата на естроген в женския организъм падат, от което намалява и естественото проиводство на колаген. Формулата на Менопейс Оригинал е обогатена и с витамин C, който допълнително стимулира прозиводството на колаген и спомага за поддържането на нормалната фунцкия на кожата, хрущяла, костите и кръвоносните съдове. През периода на менопауза, костната плътност намалява, от което се увеличава риска от развитие на остеопороза или друго костно заболяване. Менопейс Оригинал съдържа комплекс от най-важните минерали за поддържане на здравето и структурата на костите - магнезий, цинк и витамин D, които допринасят за по-доброто абсорбиране и усвояване на калция от организма. Понижените нива на естроген в организма повлияват неблагоприятно и сърцето и от там се повишава опасността от развитието на сърдечно-съдови заболявания при по-възрастните жени, за това поддържането на здравословни ниски нива на хомоцистеин в кръвта е от изключително значение за здравето на сърцето. Menopace Original съдържа витамин B1, който допринася за нормалната функция на сърцето, а фолиевата киселина и витамин B1 и витамин B12 помагат за нормалния метаболизъм на хомоцистеина.


За оптимална грижа за костите през периода на менопауза Ви препоръчваме да комбинирате Menopace Original с някой от продуктите от серията Osteocare, предоставящи необходимото количество калций за организма.

Една таблетка дневно по време или веднага след основното хранене. Да се приема с чаша вода или друга студена напитка. Да не се приема на празен стомах. Продуктът може да се ползва и след периода на менопауза без ограничение във времето. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Активни съставки:

Екстракт от соеви изофлавони 20мг, РАВА 25мг, Витамин А 443IU 750мкг, Витамин С 45мг, Витамин D3 (D3 100IU) 5мкг, Витамин Е 30мг, Витамин В1 10мг, Витамин В2 5мг, Ниацин (В3) 20мг, Витамин В6 10мг, Витамин В7 30мкг, Фолиева киселина 400мкг, Витамин В12 9мкг, Пантотенова киселина 30мг, Цинк 15мг, Желязо 6мг, Мед 1000мкг, Магнезий 100мг, Йод 200мкг, Манган 0,5мг, Селен 100мкг, Хром 50мкг.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, глутен, мазнини и желатин. Подходящ за вегетарианци.