• Маслина (лист)/Olive Leaf 430 mg - 60 капсули

Маслина (лист)/Olive Leaf 430 mg - 60 капсули

27.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7441
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Маслина лист 430 mg – естествен продукт с имуномодулиращо действие.

Стандартизиран екстракт от маслинови листа, източник на 12% олеуропин – биологично активно вещество с мощни антимикробни и антибактериални свойства!

Действие на олеуропина:

  • Естествен широкоспектърен антибиотик;
  • Проявява мощни антивирусни, антибактериални и противогъбични ефекти;
  • Има полезно действие в случаите на гъбични инфекции, херпес, алергии, псориазис, хронична умора, белодробни и стоматологични заболявания, бактериални кожни инфекции и др;
  • Изключително мощен антиоксидант, осигуряващ детоксикация на организма на клетъчно ниво. Счита се, че ако екстрактът от маслинови листа е добър източник на олеуропин, той може да съдържа два пъти повече антиоксиданти от екстракта от зелен чай и 400% по-висока антиоксидантна активност от витамин С;
  • Потиска растежа и разпространението на вируси, бактерии, гъбички, протозои и много други патогени, и бързо възстановява нормалните функции на имунната система;
  • Действа като естествен антибиотик. Антибиотиците често са неефективни, тъй като бактериите мутират и развиват резистентност към тях. Олеуропинът е отлична алтернатива в случая. Като един от най-добрите антимикробни агенти в природата, той “инактивира” бактериите и увеличава способността на организма да се бори с тях.


Едва ли има човек, който не познава здравословните свойства на маслините. Маслото, което се извлича от тях е високо ценено по цялото земно кълбо и освен с кулинарните си приложения, е известно с чудотворните си ефекти върху здравето. Изключително полезно е за сърцето и поддържането на нормални нива на холестерола и кръвното налягане, подпомага поддържането на телесното тегло, съдържа полезни за мозъка вещества. Нанасяно директно върху кожата и косата, има дълбоко подхранващо, овлажняващо и заздравяващо действие.

Малко хора обаче са чували за предимствата на маслиновите листа. Те са традиционно природно лекарство със силно изразени медицински свойства. Полезните си ефекти дължат на веществото олеуропин, известно с мощните си противогъбични, антивирусни и антибактериални свойства.

Лабораторните изследвания откриват, че екстрактът от маслиновото листо е ефективен срещу микроорганизми като гъбички, бактерии, протозои и вируси, които причиняват множество заболявания.

Дозировка и приложение

Приложение: Природен антибиотик и имуномодулатор. Допринася за нормалните нива на кръвното налягане и холестерола.

Забележка: При бременност, кърмене или бъбречно заболяване се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка: По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.