• Manuka Middles Honey & Lemon / Манука таблетки за смучене с мед от манука, цинк и лимон за имунитет

Manuka Middles Honey & Lemon / Манука таблетки за смучене с мед от манука, цинк и лимон за имунитет

9.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
БОНБОНИ
Каталожен код:
7039
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Продуктът на Manuka doctor съдържа таблетки за смучене с мед от манука, лимон и цинк, които осигуряват надеждна имунна подкрепа, поддържат здравето на зъбите и венците, и освежават дъха.

Центърът на всяка таблетка се състои от 100% чист и истински, висококачествен новозеландски пчелен мед от манука, който притежава изключително мощни антибиотични свойства.

Пчелният мед от манука в таблетки за смучене Manuka Doctor е източник на 300 MGO (метилглиоксал) и притежава висока антибактериална активност. Метилглиоксалът (MGO) е естествено срещащо се в меда от манука съединение с доказани антибактериални свойства. 

Ползи от Manuka Middles таблетки за смучене

Допринасят за потискане растежа на бактериите в устната кухина и гърлото.

Благодарение на включения в състава им цинк, проявяват надеждно антивирусно действие: приеман под формата на таблетки за смучене, цинкът много по-бързо и ефективно облекчава симптоматиката при вирусни инфекции, засягащи дихателната система.

Намаляват болката в гърлото, облекчават кашлицата и улесняват преглъщането. 

Препоръчват се при дрезгав и пресипнал глас, и други необичайни промени в гласа, предизвикани от възпаление, тютюнопушене и нарушения във функциите на ларинкса.

Тъй като намаляват зъбната плака и кървенето на венците, се препоръчват се с цел превенция или съпътстваща терапия на гингивит и пародонтоза.

Потискат растежа на бактериите, причиняващи халитоза (лош дъх)

Забележка: Избягвайте приема на продукта ако страдате от алергии към полени или пчелни продукти. При бременност, кърмене или астма се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.Не се препоръчва при деца под 1 годишна възраст, поради риск от задавяне или проява на алергии.

Бърза поръчка