• MANFIX / МЕНФИКС - СТИМУЛАНТ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЕРЕКЦИЯ - 100МЛ

MANFIX / МЕНФИКС - СТИМУЛАНТ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЕРЕКЦИЯ - 100МЛ

 • Производител: Biotica 1961
 • Модел: тинктура
 • Каталожен код: 3452
 • Наличност: В наличност
 • Цена: 42.00лв.


Manfix / Менфикс

 • Спомага за увеличаването на либидото и половата мощ
 • Спомага за многократно повишаване нивата на тестостерон
 • Спомага за възстановяване на мускулите след тренировки
 • Спомага за значително покачване на физическата сила и издръжливостта
 • Спомага за подобряване на психическата устойчивост
 • Спомага за изгаряне на мазнините

Има два начина да бъдеш незабравим в секса. Да се представиш страхотно и да побъркаш от удоволствие партньорката си… няколко пъти. Или да се изложиш тотално. Сега ще ви разкрием как винаги ще ви се случва първият и никога вторият вариант. Дори и най-способните мъже могат да изпаднат в неприятна ситуация. Възраст, стрес, начин на живот и още редица фактори влияят на сексуалните възможности.


ИМА НАЧИН ВИНАГИ ДА БЪДЕТЕ В СТРАХОТНА ФОРМА

И да задоволявате отлично жените в леглото си. Начин, който е полезен и с уникални резултати. Неговото име е Менфикс – селекцията от билкови екстракти, която ще ви направи невероятни в леглото.


Manfix / Менфикс помага да оставиш гафовете в секса в миналото. Той съдейства да бъдеш „винаги готов“, допринася за удължаване на ерекцията и вдъхва така необходимото самочувствие, за да бъде един мъж наистина незабравим любовник.

И не само! Manfix / Менфикс е идеален за всеки мъж, който има динамично ежедневие или е изпаднал в ситуация на емоционален дискомфорт – допринася за много енергия, настроение, тонус и жизненост. Идеален е и за всеки, който спортува – подпомага топенето на мазнини и растежа на мускулите. Заедно с това име още редица ползи за организма.


Ефектът от Manfix / Менфикс е поразителен! Защото се дължи на силата на Природата. МЕНФИКС събира в себе си шест, категорично доказали ефективността си билки. Бабини зъби, Магарешки трън, Жълт кантарион, Дамяна, Сибирски женшен и Зелен чай. При това под формата на течни екстракти – най-бързо усвояемият вариант за човешкото тяло. Но нека разгледаме природните чудеса, които правят мъжа пълноценен във всяко едно отношение!


Именно затова Manfix / Менфикс е невероятен продукт. Той не само дава огромна полова мощ и енергия, но заедно с това се грижи за здравето, за разлика от синтетичните медикаменти, които имат не малко странични ефекти. Manfix / Менфикс е натурален, много ефикасен, с бързи и продължителни резултати. Ефектът му продължава и след като се приключи неговия прием.

Опитай Менфикс  и гаранция той ще стане един от най-верните ти приятели! Защото с него ти си фурия в секса, енергичен и тонизиран през деня, с по-добри резултати в спорта, весел, уверен, силен… Истински мъж! 

Mнoгoĸpaтнo пoвишaвaнe нивaтa нa тecтocтepoн, мъжĸaтa cилa и либидo, физичecĸaтa и пcиxичecĸaтa ycтoйчивocт.


МЕНФИКС ДЕЙСТВИЕ

Спомага за увеличаването на либидото и половата мощ

Спомага за повишаване нивата на тестостерон

Спомага за възстановяване на мускулите след тренировки

Спомага за значително покачване на физическата сила и издръжливостта

Спомага за подобряване на психическата устойчивост

Спомага за изгаряне на мазнините

МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТ

К. Сотиров, андролог, сексолог


„Този продукт с иновативен състав, който се отклонява значително от традиционните такива за потентност, известни от онлайн и телевизионни реклами, или налични в аптека за рецепти. Неконвенционалната формула на Менфикс  го прави отлично средство за ефективност: тялото се държи съвсем различно, като осигурява на мозъка много повече сигнали и по този начин значително ускорява процеса на ерекция и я укрепва значително. Благодарение на това сексът става не само напълно постижим, но и много по-дълъг и по-чувствителен. Въздействието на МЕНФИКС е много просто: засяга допълнително кръвоснабдяването на пениса, което променя чувствителността му към допир и външни стимули. Ерекцията се появява незабавно и продължава за значителен период от време. „ 

Етикети: СТИМУЛАНТ ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЕРЕКЦИЯ- MANFIX