• MAMA / МАМА X 60 КАПС.

MAMA / МАМА X 60 КАПС.

  • Производител: BIOHEALTH INTERNATIONAL
  • Модел: MAMA
  • Каталожен код: 367
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.61лв.


Подпомага хормоналния баланс и репродуктивното здраве. За бъдещи майки и жени в бременност

Описание :

Предстои ти най-важното събитие в живота? Време е да подготвиш тялото си за бременността. 

MAMA е хранителна добавка за бъдещи майки. Създадена с мисъл за общите репродуктивни проблеми на жените и на онези, които са бременни в момента . Ежедневният прием на MAMA допринася за подготовката на тялото за бъдеща бременност. 

MAMA помага на: 

Жени, които искат да подготвят тялото си за бременност. 

Жени, изложени на извънредно физическо и психическо напрежение. 

Жени, които се подлагат на медицинско лечение за безплодие. 

Жени, които са преживявали спонтанен аборт. 

Какви са ползите от MAMA? 

Бременността е нещо голямо и тялото го знае. Важно е да се доставят специални хранителни вещества и минерали на организма , за да може да е в най-добрата си форма за това предизвикателство. 

Фокусът на съставките на MAMA е защитата срещу оксидативния стрес и подпомагането на здравословното развитие на яйцеклетката. Специално създадената формула от основни елементи може да увеличи възможностите за зачеване и здравословното развитие на зародиша през първите му няколко седмици. 

MAMA може да влияе положително върху шансовете за зачеване, ако се приема редовно. 

За да се възползваш максимално от добавката, тя трябва да стане част от ежедневната ти рутина. Най-важните резултати може да се проявят едва след първите три месеца, но за да се възползваш от пълния капацитет на MAMA я взимай поне шест месеца . 

Основно действие:

Натурален комплекс за бъдещи майки 

За нуждите на жени страдащи от безплодие и за жени в бременност 

Подпомага подготовката на организма за бременността, чрез жизненоважни храни и добавки

Помага в защитата срещу оксидативен стрес

Верен помощник в подготовката на организма за предстояща бременност

Какво съдържа:

L-Аргинин 

Аргининът е важен за производството на хормон на растежа от човешкото тяло, както и за възстановяване на мускулите, регулиране на метаболизма, намаляване на телесните мазнини, както и за най-доброто функциониране на сърцето и бъбреците. Изключително важен е и за много голяма част от хормоналните процеси в тялото. 

Глутацион 

Глутационът е най-силният природен антиоксидант и прочистващо средство. Той се счита за най-важният антиоксидант в клетките на нашето тяло. Важен както за женската, така и за мъжката плодовитост. Подобрява здравето и качеството на спермата. Що се отнася до женските яйчници, глутатионът има важна роля. Също така, той е един от важните антиоксиданти против стареенето на клетките и кожата. 

Коензим Q10 

Коензим Q10 се съдържа във всяка клетка от човешкото тяло. Действа като антиоксидант, който защитава клетките от вредни молекули. Q10 помага при високо кръвно налягане, мускулна дегенерация свързана със стареенето, както и при синдром на хроничната умора. Играе роля и в намаляването на силата на пристъпите на мигрена. Също така, подобрява подвижността на сперматозоидите при мъжете. 

Състав: L-карнитин тартрат, L-аргинин хидрохлорид, Витамин Е натурален 700 I.U., капсула: хидроксипропил метилцелулоза (растителна), фруктоза, глутацион ред., олигофруктоза, коензим Q10, силициев диоксид, фолиева киселина, натриев селенит. 

Препоръчителен прием: 1 (една) капсула дневно с много течности

Важна информация: Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. 

Не надвишавайте препоръчаната дневна доза. 

Пазете от малки деца. 

Начин на съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място. Затваряйте добре след всяка употреба.