• Мака оргáник супер концентрат 500 mg

Мака оргáник супер концентрат 500 mg

49.56лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3644
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Мака оргáник супер концентрат 500 mg – естествен продукт при умора и стрес


Мака оргáник супер концентрат представлява комбинация от органично отгледана в Перуанските Анди мака (пудра концентрат 4:1) и корейски женшен (корен на прах).


Екстрактът от ръчно обрани корени на мака е подложен на патентован процес на желатинизация, с цел по-висока бионаличност и пълноценна абсорбция от организма. Благодарение на желатинизацията, нишестето от корена бива премахнато, за да се получи по-мощен, по-добре усвоим и много по-бионаличен екстракт. Желатинизираната мака не съдържа нишестета, в резултат от което екстрактът се обработва отлично от храносмилателната система. Високо усвоимата форма на екстракта от цели грудки на мака осигурява потентност и сигурна чистота на състава.


Екстрактът от корейски женшен (корен на прах) въздейства укрепващо на хипоталамуса, хипофизата и надбъбречните жлези, в резултат от което се осъществява контрол върху освобождаването на стресовите хормони. Женшенът е естествен адаптоген, който допринася за укрепването на имунната система и освобождаването на ендорфини по време на стрес.


Не съдържа разтворители, консерванти и тежки метали!