• Holland & Barrett Магнезий с цинк - за намаляване на умората - 100 таблетки

Holland & Barrett Магнезий с цинк - за намаляване на умората - 100 таблетки

  • Производител: Holland & Barrett
  • Модел: таблетки
  • Каталожен код: 9159
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 16.50лв.


Магнезий с цинк Holland & Barrett:

✔за намаляване на умората;

✔за нормалния метаболизъм на енергия;

✔за нормалното функциониране на нервната система;

✔за нормалната мускулна функция;

✔допринася за нормалното функциониране на имунната система;

✔допринася за фертилност и репродукцията;

✔важна роля роля в процеса на клетъчното делене;

✔допринася за поддържане на здрави кости.


Магнезий е един от най-важните минерали, който подобрява състоянието на нервната система, противодейства на депресията, поддържа костите, нормализира мускулните съкращения и други. Намалява отпадналостта и умората. Минералът подобрява отговора към външни дразнители, намалява стреса, прави съня по-пълноценен, намалява раздразнителността и липсата на концентрация.Той е изключително важен за пълноценното усвояване на калция. Подобрява се минерализацията на костите, намалява се чупливостта им и се противодейства на различни заболявания, например остеопороза.


Цинк е минерал, който стимулира имунната система и действа противовъзпалително. Това е и една от причините да се включва в редица комплексни добавки за подобряване на здравето. За да намалим честотата на грипа и настинките, е важно да приемаме и цинк. Той допринася за производството на антитела и повишава устойчивостта на добрите клетки в организма. Минералът е важен и за поддържане на оптимални нива тестостерон в мъжкия организъм. Минерала е част от редица формули за подобряване здравето на косата, кожата и ноктите, поради факта, че успешно се справя с възпаленията по кожата, които причиняват раздразнения и акне, укрепва косъма и намалява неговата чупливост, както и регулира омазняването на скалпа. 


Указания за употреба:

По една таблетка дневно за предпочитане по време на хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да не се употребява като заместител на разнообразното и балансирано хранене.


Всяка таблетка съдържа:

Магнезий – 133мг

Цинк - 5мг


Не съдържа:

изкуствени оцветители, овкусители и подсладители, без консерванти, без нишесте, без царевица, без мая, без съставки от свински произход. Подходящо за вегетарианци и вегани.


Предупреждение:

Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или сте под медицинско наблюдение се консултирайте с лекуващия лекар преди да ползвате продукта.


Начин на съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Етикети: магнезийм цинк, за вегани