• Maca Energy Extract / Мака Енержи - висококонцентриран екстракт от корен на черна мака - 130 ml - 130 дози

Maca Energy Extract / Мака Енержи - висококонцентриран екстракт от корен на черна мака - 130 ml - 130 дози

99.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7558
Производител:
Revita

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

МАКА ЕНЕРДЖИ Ultimate (Течен екстракт от черна мака) е висококонцентриран екстракт от корен на мака, който допринася за поддържане на нормалното състояние на организма при физически и психически стрес в периода на менопауза.

Теченият екстракт от черна мака възстановява хормоналния баланс при жените, предотвратявайки негативните симптоми на менопаузата като горещи вълни, тревожност, нервност и промени в настроението и също така служи като афродизиак както за мъже, така и за жени – чрез балансиране на хормоните, и спомага за премахване на депресивните състояния. Резултатите от изследванията потвърждават, че Мака Енерджи Ultimate може да повиши либидото, но не повишава действителните нива на хормоните. Освен че е източник на витамини, минерали, протеини, аминокиселини и сложни въглехидрати, хранителната добавка съдържа и впечатляващ брой биоактивни компоненти и антиоксиданти, допринасящи за многобройните ползи от употребата й.

Основни ползи:

Поддържа нормалното състояние на организма в периода на менопауза.

Помага за възстановяване на хормоналния баланс при жените.

Спомага за предотвратяване негативните симптоми на менопаузата.

Не съдържа ГМО.

Какво представлява черна мака?

Течният екстракт от черна мака е съставен от 100% чист, органичен корен от мака, който е естествено сушен. Мака вирее в Централните Анди при надморска височина до 4000 м. Черната мака е най-рядката разновидност на това перуанско растение. Коренът му е използван от местното население от хилядолетия като поддържащо силата и издръжливостта на организма средство.

Как функционира черна мака мака?

Екстрактът от корен на черна мака макa съдържа жизненоважни хранителни вещества, които подпомагат процеса на регенерация, осигурявайки баланс и добро състояние на организма. Действията му са фокусирани основно върху хипоталамуса и хипофизата, спомагайки за балансирането на хормоните. Едно от основните предимства е поддържане на здравословен хормонален баланс и добро настроение.

Съставчерна мака /Lepidium meyenii/, (корен), екстракт 20:1  - 20 гр/1ml

Приложение: Антиоксидант. Допринася за поддържане на нормалното състояние на организма при физически и психически стрес в периода на менопауза.


Дозировка: Разклатете преди употреба. По 1 ml дневно разтворен във вода, сок и друга течност.

Бърза поръчка