• Lutein Complex plus 510 mg - 30 капсули

Lutein Complex plus 510 mg - 30 капсули

19.80лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
8614
Производител:
Vita Herb

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Lutein Complex са капсули с течно съдържание, съдържащи оптимални дози лутеин, зеаксантин, екстракт от черна боровинка и цинк – най-полезните вещества за очите. Вече над 10 години Lutein Complex се грижи за очите на хиляди хора. Специално подбраните съставки в него са с доказан благоприятен ефект върху здравето на очите, а иновативната технология ускорява многократно усвояването от организма.


Действие:

Lutein Complex е комбинация от високоефективни антиоксиданти. Витамин C, витамин Е и цинк допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес. Повишената концентрация на биофлавоноидите – лутеин и зеаксантин в очите, подкрепя здравето им при умора и стареене. Екстрактът от боровинки подпомага, адаптивните функции и възможности на окото към светлина и тъмнина, и съдейства за поддържане на зрителната острота. Благоприятно повлиява функциите на очите, при въздействие на околната среда – UV излъчване на слънцето, изкуствено осветление и др. Цинкът допринася за поддържането на нормалното зрение.


Прием:

По 1 капсула дневно след храна, не по-малко от 3 месеца


Противопоказания:

Не са установени. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти. Lutein Complex е хранителна добавка и не предизвиква дразнене и свръхчувствителност и може да се приема продължително време. Lutein Complex може да се приема самостоятелно или в комбинация с предписани от лекуващия лекар медикаменти.

Бърза поръчка