• Linovera Emulsion / Линовера емулсия B.Braun - 50 мл

Linovera Emulsion / Линовера емулсия B.Braun - 50 мл

  • Модел: емулсия
  • Каталожен код: 11339
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 28.69лв.


Linovera Emulsion е медицинско изделие на B.Braun, разтвор на хипероксигенирани мастни киселини, есенциални мастни киселини (линолова, линоленова), Алое вера, Готу кола, токофероли (Вит Е) и парфюм. Неговият състав благоприятства възстановяването на хидролипидния филм, обновяването на клетките, възстановяването на капилярна циркулация и увеличава устойчивостта на кожата срещу причинители на язви под налягане. Формулата на Линовера емулсия благоприятства възстановяването на хидролипидния филм, обновяването на клетките, възстановяването на капилярна циркулация и увеличава устойчивостта на кожата срещу причинители на язви под налягане. Емулсията на Линовъра е показана при лечението и предотвратяването на кожни промени от съдов и / или невротрофичен произход, главно с локализация в долните крайници. Linovera е показана за лечение на суха или девитализирана кожа, типична за пациенти в напреднала възраст, както и хиперкератоза при пациенти с диабетно стъпало. Linovera емулсия ефективно подобрява хидратацията на тъканите, регенерира характеристиките на хидролипидния филм и еластичността на кожата, за да се поддържа целостта на кожата, да се подобри състоянието на увредените зони и да се предотврати рецидивите.


Синергичният ефект на компонентите на емулсията Linovera благоприятства:

Подобряване на микроциркулацията на кожата;

Подновяване на косата;

Подобряване на еластичността на кожата;

Възстановяване на хидролипидния филм, като се избягва дехидратация.


Внимание:

Съхранявайте продукта в оригиналната опаковка.

Да не се остатя под пряка слънчева светлина.

Измийте ръцете си преди и след употреба на емулсията.

Препоръчва се използването на ръкавици.

Само за външна употреба.

Да не се поглъща.

Да се избягва контакт с очите.

Продуктът е за възрастни.

Не използвайте след срока на годност.

Да не се замразява.

Да не се използва в случай на известна свръхчувствителност към някоя от съставките.


Състав:

Хипероксигенирани мастни киселини (линолова киселина, олеинова киселина, палмитинова киселина, стеаринова киселина, палмитолеинова киселина, миристинова киселина, гадолиева киселина, бехенова киселина, архаева киселина, линоленова киселина), токофероли, алое, вера, имам кола, парфюм.


Употреба:

Нанесете необходимото количество Linovera емулсия за покриване на повърхността, която ще се третира, и внимателно се разпростира, за да благоприятства абсорбцията. Повторете приложението 2 до 3 пъти на ден.

Етикети: Linovera Emulsion е медицинско изделие на B.Braun, разтвор на хипероксигенирани мастни киселини, есенциални мастни киселини (линолова, линоленова