• ADLiquid™ Life Multi Factor - колоидни витамини и минерали - 237 мл

ADLiquid™ Life Multi Factor - колоидни витамини и минерали - 237 мл

49.40лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7253
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали е течен, колоиден продукт без аналог. Тази форма осигурява максимално усвояване от организма, което не може да постигне нито с хапчета, нито с капсули.

ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали е произведен в САЩ, Калифорния под строг контрол на производствения процес, като качеството и количеството на съставките е гарантирано.

ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали е икономичен и същевременно ефективен – в 5 мл. от ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали се съдържа физиологична дневна норма от повечето жизненоважни витамини и минерали.

ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали съдържа ценни и рядко срещани в други продукти минерали

ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали е доказан, използва се повече от 10 години, вкл. при професионални спортисти.

В 5 мл.от ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали се съдържа физиологична дневна норма от повечето жизненоважни витамини и минерали, включително и ценни, но рядко срещани ингредиенти – мед, молибден, бор. Добавянето на растителните екстракти и комплекс от биофлавоноиди подпомага пълноценното усвояване на витамините и минералите. ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали съдържа уникален комплекс от йонизирани минерали “Trace Minerals” с електромагнитен заряд, който повишава усвояването на компонентите и улеснява тяхното придвижване в клетката. Осигурява бърза доставка и максимална абсорбция на необходимите за организма витамини и минерали

Препоръчителната дневна доза на  ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали е 5 мл. в рамките на 1,5-2 месеца.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали може да са различни.

ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали се приема преди хранене.

Преди употреба ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали се разклаща.

След отварянето му ADLiquid™Life Multi Factor – витамини и минерали се съхранява в хладилник.

Бърза поръчка