• LIERAC MESOLIFT SERUM / МЕЗОЛИФТ SERUM 30 мл

LIERAC MESOLIFT SERUM / МЕЗОЛИФТ SERUM 30 мл

  • Производител: LIERAC
  • Модел: LIERAC MESOLIFT SERUM
  • Каталожен код: 351
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 100.00лв.


Умората на кожата  е често състояние, което е резултат от липса на витамини, минерали и основни елементи.  Жените са предразположени към този проблем: всъщност, хормоналната система на жените играе важна роля при усвояването на някои минерали, основни елементи и витамини.  През определени периоди от живота на жената (менстурация, бременност, кърмене, менопауза) телесните резерви намаляват, което води до изявена умора.  Това забавя кръвообращението и клетъчния метаболизъм, които от своя страна ускоряват процесите на стареене като:

Загуба на блясък. Повърхностната микроциркулация се забавя под влияние на токсините, които тялото не е в състояние да елиминира. Като резултат от това, кожата губи прозрачността си и способността си да отразява светлината, а цветът й става сив и убит.

Загуба на тонус и поява на бръчки. Когато кожата е жертва на силна умора, нейните способности за възстановяване намаляват и „клетъчният капитал” е застрашен, което води до поява на фини линии, бръчки и дори отпуснатост.

Дихидратация на кожата. Хранителната недостатъчност води до затруднение в задържането на влага в кожата.  Дехидратацията се изявява все по-осезателно и също предизвиква оформянето на фини линии и бръчки.

С цел да предоставят лек срещу белезите на умора, Лаборатории Лирак черпят вдъхновение от дерматологичните техники за мезолифт, избягвайки физическото инжектиране. Концентрат Мезолифт е първата „козметична  инжекция”, която благодарение на дълбоко-проникващата си текстура, ре-енергизира тъканите в „сърцето” на кожата като възобновява протичането на биологичните процеси.

Състав:

Концентрат Мезолифт – терапия за домашно приложение, подпомага зареждането на епидермиса и дермата с коктейл от хранителни и ревитализиращи съставки, които активизират кожните тъкани. Високо концентриран (15%), Мезолифт съдържа витамини (5%), минерали (5%) и хиалуронова киселина (5%), които въздействат на кожата като “специална храна”.

Витамини – А, С, Е, В5, В6 - общо 5% - антиоксиданти

Витамините са органични молекули, участващи в телесните функции и растеж.  Всеки от витамините играе специфична роля

Минерали - желязо, калций, цинк, магнезий, манган  - общо 5 %

Минералните соли и основните елементи са естествени източници на енергия и жизненост, необходими за баланса на кожата.

Хиалуронова киселина - 5%

Вещество, което се намира в естествен вид в тялото и присъства в голямо количество в дермата, която поддържа колагенните фибри и други специфични структурни протеини, по този начин подсигурявайки правилна хидратация.  Хиалуроновата киселина е високо хигроскопична материя, която може да задържи влага до 1000 пъти от своята собствена маса. По този начин тя осигурява еластичността и добрата хидратация на кожата

Употреба:  

Използвайте самостоятелно или преди основния дневен крем, който използвате.