• LIERAC BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE / БОДИ СЛИМ МИНСЬОР ГЛОБАЛ 200 мл

LIERAC BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE / БОДИ СЛИМ МИНСЬОР ГЛОБАЛ 200 мл

79.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE
Каталожен код:
334
Производител:
LIERAC

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Портокалова кожа, загуба на стегнатост, задържане на вода - 90% от жените познават признаците, свързани с целулит -  проблем, който се появява след пубертета. Причините за появата на целулита са комплексни. Смята се, че в основата на това явление стои влошен метаболизъм и натрупване на отпаднали метаболни продукти, като утежняващи фактори са повишеният мастен прием и липсата на достатъчно физическа активност. От важно значение е и хормоналният баланс в организма.

Най-добрата стратегия за решението на проблема с целулита включва е комбинирането на специализирана козметика със здравословна диета и достатъчно движение.

В продължение на повече от 30 години, Лаборатории LIERAC провеждат изследвания за декодиране на механизмите на поява на целулит, за да разработят целенасочени, иновативни и високоефикасни формули. 

Резултатът е гел-серум BODY-SLIM MINCEUR GLOBALE - първият 4D МОРФОЛОГИЧЕН антицелулитен концентрат с отслабващо, разкрасяващо и преоформящо действие. Формулата е с висока концентрация на комплекс MORPHO 4D, който трансформира съхраняващите мазнини адипоцити в клетки, които ги изгарят, като едновременно активира обновяването на клетките. Резултатите са видими - силуетът е преоформен, целулитът е изгладен, а кожата е видимо по-красива, хидратирана и тонизирана. 

MORPHO 4D комплексът въздейства върху всички кожни слоеве:

10% КОМПЛЕКС АКТИВЕН КОФЕИН, който интензивно стимулира липолизата,

2% WTB СИСТЕМА – патентован комплекс на Lierac със свещен лотос, който подпомага елиминирането на мазнини и подобрява качеството на кожата.

МЕЖДУКЛЕТЪЧЕН ПЕПТИД, който защитава невротрофините (NGF), за реактивиране на обмена между всички кожни слоеве.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанася се сутрин и вечер на бедра и ханш с масажиращи движения. 

Препоръчителен минимален период на приложение – 28 дни.