• БЛЕВИТ ПЛЮС БЕЗ ГЛУТЕН 300 гр

БЛЕВИТ ПЛЮС БЕЗ ГЛУТЕН 300 гр

6.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
BLEVIT ПЛЮС
Каталожен код:
795
Производител:
Ордеса ИСПАНИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

КАША С БИФИДУС ЕФЕКТ ,БЕЗ КРИСТАЛНА ЗАХАР, БЕЗ МЛЯКО

Състав: Разградени до декстроза зърнени брашна 94% (ориз и царевица). Фруктоолигозахариди 3%. Минерални соли (калций, желязо). Декстриномалтоза. Витамини (С, никотинамид, Е, калциев пантотенат, В6, В2, В1, А, фолиева киселина, К, биотин, D, B12). Аромати. Не съдържа глутен.

Предписание: Блевит Плюс без глутен  е диетична каша, която допринася за правилното и балансирано развитие на кърмачето. Разграждането на житните растения до декстроза чрез ензимна хидролиза осигурява голяма храносмилателна поносимост и сладък вкус. В състава на кашата са включени  ФРУКТООЛИГОЗАХАРИДИ, наричани още хранителни фибри. Това са захари от растителен произход, които  благоприятстват развитието на бифидус бактериите, постигайки съвършен баланс на чревната флора.  Препоръчва се като допълнителна храна за деца от 4-ия месец. С наличието на хранителни фибри в състава,  кашата е ефикасен регулатор на функциите на гастроинтестиналния тракт.

Срок на годност: До датата, отбелязана на капака на опаковката;

Съдържание: 300 г

Приготовление:  Готова за сервиране, без варене. Просто разтворете Блевит във вода или преходно мляко за кърмачета Blemil Plus 2 Forte.

Дозировка:  

Деца: за пиене с шише Разтворете съдържанието на 1 – 2 равни супени лъжици в дозата на едно или няколко от дневните хранения на детето. За да приготвите каша, изсипете 200 ml преходно мляко за кърмачета Blemil Plus 2 Forte в купичка и добавете 8 равни супени лъжици (около 35 г) Блевит. Разбъркайте внимателно до получаването на гладка смес. Не добавяйте захар.

Възрастни: Увеличете пропорционално или броя на храненията или количеството Блевит и мляко, за да се вместите в схемата на хранене според възрастта и апетита. 

Съхранение: Оригиналните, затворени под вакуум опаковки да се съхраняват на сухо и хладно място. Съдържанието на отворения пакет да се използва в рамките на 3 – 4 седмици.