• Lactoflor Уробиотик плюс на здрав уринарен тракт - 30 капсули

Lactoflor Уробиотик плюс на здрав уринарен тракт - 30 капсули

22.30лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
9259
Производител:
Lactoflor

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ПРОБИОТИЧЕН БЛЕНД С URSOLIA® ЗА ПРЕВЕНЦИЯ СРЕЩУ УРОИНФЕКЦИИ

Lactoflor Urobiotic + е изцяло натурален продукт, подходящ за жени и мъже, несъдържащ консерванти и ГМО, базиран на иновативен пробиотичен бленд с Ursolia, D-маноза и Exocyan, който ни осигурява:

бързо облекчаване първите симптоми на дискомфорт при уриниране

подходящ за бременни, кърмещи жени, диабетици и деца над 6 години

не предизвиква резистентност при продължителен прием

подходящ при комплексно приложение с антибиотици

 


Всяка капсула съдържа:

1. Уникалната селекция от специално подбрани пробиотични щамове от видовете Lactobacilus acidofilus, L. casei, B. bifidum, B. infantis, В. Longumn, които са ефективни срещу Escherichia coli и въздействат положително върху уринарните пътища, вагиналната флора и имунната система.

2. Ursolia ® – стандартизиран екстракт от градински чай с високо съдържание на урсолова и олеанова киселини. Има изразен противовъзпалителен и антиоксидативен ефект. Урсоловата киселина спомага за намаляване на възпалението на уринарния тракт, свързано с E. coli. Помага за намаляване на дискомфорта и възпалението в долната част на уринарния тракт.

3. Exocyan ® -стандартизиран сух екстракт от червена боровинка – действа срещу бактерията E.coli, като унищожава връзката патоген-рецептор. Така лошите бактерии не успяват да се закрепят и се отделят чрез урината.

4. D–маноза – 100% природен монозахарид, който естествено се намира в някои червени плодове. Притежава проучена способност да измества и да евакуира патогенните бактерии. D – манозата блокира прилепването на уропатогена E. coli. Подпомага процеса на отвеждане на патогените в урината.

Бърза поръчка