• Л-Карнитин 500 mg

Л-Карнитин 500 mg

30.74лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3643
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Л-Карнитин 500 mg – естествен продукт за възстановяване на мускулите и намаляване на теглото

При интензивен спорт с цел по-голяма издръжливост и намаляване на телесните мазнини.


Л-карнитин е аминокиселина, която играе ключова роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. Концентрирана е основно в скелетните мускули, сърцето и черния дроб.


L-карнитин има огромно участие в транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е първата и най-важна стъпка за превръщането на мазнините в енергия. Допринася за постигането на нормално телесно тегло.


Тази аминокиселина е мощен антиоксидант, от чиито нива в организма зависи нормалното биологично функциониране на множество органи и системи.


Недостигът на L-карнитин може да доведе до невро-мускулни разстройства, мускулна умора, разрушаване на мускулните влакна, сънливост и натрупване на мазнини в черния дроб, сърцето и скелетната мускулатура. Допълнителният прием на L-карнитин, може да бъде от полза при високи нива на липидите, мъжко безплодие, проблеми с периферните съдове, чернодробни и бъбречни проблеми, хронична умора, затлъстяване, отпадналост и др.


Л-Карнитин е продукт на най-голямата канадска компания за производство на хранителни и диетични добавки Natural Factors!