• Kорен от джинджифил 550мг 100 капсули

Kорен от джинджифил 550мг 100 капсули

21.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4840
Производител:
Holland & Barrett

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Kорен от джинджифил помага:

✔при диабет;

✔при сърдечно-съдови заболявания;

✔при стомашни болки колики, гастрит, колит, гадене, повръщане;

✔поддържа нормалната функция на бъбреците и дори има свойството да разбива камъните в тях;

✔облекчава ставни и мускулни болки благодарение на силния си противовъзпалителен ефект;

✔при болки в гърлото, кашлица;

✔при цистит, тежък ПМС, проблеми с яйчниците.


Джинджифилът е аналгетик, антисептик, антиеметик. Ползите на джинджифила за доброто здраве са много и разнородни. Той неутрализира киселините в стомаха, подпомага храносмилането и премахва гаденето. Действа противогъбично, антибактериално, антивирусно. Друго изключително нашумяло свойство през последните години, е че растението въздейства върху растежа на раковите клетки. Коренът от джинджифил не позволява те да се развиват и да растат като унищожава техните ферменти. Без тези вещества раковите клетки не мога да съществуват и умират за няколко часа. Освен това, джинджифилът подсилва растежа на здравите клетки и укрепва имунната система. Всекидневният прием на екстракт от джинджифил помага за по-бързото възстановяване и понасяне на негативните последици от химиотерапия.


Дозировка:

По една капсула два пъти на ден, за предпочитане по време на хранене. Може да се пие и като чай, отворете капсулата в чаша и добавете топла вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.


Хранително съдържание в 2 (две) капсули:

Корен от джинджифил (Zingiber officinale корен от 55мг 20:1 екстракт) - 1100mg.


Без следните алергени:

Без изкуствени оцветители, овкусители или подсладители, без консерванти, без добавена захар или сол, без мляко, без лактоза, без глутен, без пшеница, без мая, без добавки от рибен произход, без добавки от соев произход, без добавки от свински произход.


Предупреждение:

Да не се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене. Ако сте бременна, кърмите, пиете лекарства или сте под медицинско наблюдение, консултирайте се с медицинско лице преди употреба. Прекратете употребата или се консултирайте с лекар, ако се почувствате зле или забележите негативна реакция. Не ползвайте продукта, ако е нарушена целостта на фолиото под капачката.


Условия за съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.