• КОЛИЛЕН КАПС Х 96 АБОКА | ABOKA

КОЛИЛЕН КАПС Х 96 АБОКА | ABOKA

46.99лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
4338
Производител:
Абока

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Colilen IBS е иновативен продукт за лечение на синдрома на раздразненото черво, състояние, което се проявява с различна интензивност чрез множество симптоми, различни при всеки отделен човек.


 


ПОКАЗАНИЯ Colilen IBS е показан за лечение на синдрома на раздразненото черво, характеризиращ се с болка, подуване, раздуване и дискомфорт, свързани или не с променен външен вид на изпражненията и нарушена функция на червата (запек, диария или редуване на двете състояния). Чрез защитния си механизъм Colilen IBS постепенно намалява чревните нарушения, като в зависимост от интензивността на симптомите се препоръчва продължаване на лечението от 2 до 6 седмици и да се повтори при евентуално повторна поява на първите симптоми.  


НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ Colilen IBS капсули действа благодарение на патентования молекулен комплекс (IT № 102012902020829) ActiMucin, съставен от смоли, полизахариди и полифеноли. Чрез физико-механичното си действие ActiMucin взаимодейства с повърхността на чревната лигавица, като образува защитен филм, предпазващ лигавицата от контакт с дразнещите вещества.  


НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ Препоръчва се приемане по 2 капсули три пъти дневно, далеч от храненията или преди тях. Colilen IBS може да се използва и в съчетание с други продукти за симптоматично лечение в острите фази на разстройството.  


СЪСТАВКИ Функционални вещества: ActiMucin - патентован растителен молекулен комплекс (IT № 102012902020829) от смоли (от тамян), полизахариди (от Алое вера) и полифеноли (от лайка и маточина), титриран до смоли ≥ 18%. Съдържа още: кимион, микрокристална целулоза, етерично масло от резене. Капсула от полизахариди от растителен произход.


 


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ Продуктът е показан за лица над 8-годишна възраст. Противопоказен е по време на бременност и кърмене. Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и на защитено от светлина място. Да се държи на места, недостъпни за деца. Срокът на годност се отнася за неотворена опаковка при правилно съхранение.