• KID VITS / ДЕТСКИ МУЛТИВИТАМИНИ - 120 таблетки

KID VITS / ДЕТСКИ МУЛТИВИТАМИНИ - 120 таблетки

38.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
7136
Производител:
NOW FOODS

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Организмът се нуждае от голямо количество елементи и минерали от всички групи и само дефицитът на един от тях може да доведе до сериозни нарушения във функционалността му. Това е особено важен момент при децата, когато растат и се развиват. Ето защо са Ви нужни детските витамини Kid Vitamins на Now Foods. Сега ще направим едно ревю на продукта и ще разберем ползите от него и за кого е предназначен, как се приема и т.н.

Какви са ползите при приема на Kid Vitamins на NOW

Продуктът представлява витаминен комплекс, подбран с голямо внимание за оказване на най-добър ефект. За да са приятни за консумация, тези детски витамини, се предлагат с различни вкусове на пресни плодове. Много често смятаме, че с храната приемаме нужните ни минерали и комплекси за правилно функциониране на организма, но това обикновено не е така, поради влошените през последните години хранителни качества.

Детските витамини днес са жизнено важни и необходими за децата, а техният дефицит, в голяма част от случаите, е факт. За щастие се предлага Kid Vitamins на Now Foods, който най-прецизно ще оптимизира съдържанието на различните полезни за тялото минерали и вещества и ще нормализира баланса им. Добавката може да служи и като превантивна, защото съдържа всички необходими съставки от групите D, E и В, както и фолиева киселина.

За кого са подходящи

Kid Vitamins на Now Foods се препоръчва за момиченцата и момченцата до 14 годишна възраст, на които този продукт действа антиоксидантно, имуностимулиращо, повишаващо устойчивостта към различни заболявания и настинки. Според мнения на специалисти, детските витамини подобряват метаболизма и функционалността на имунната система, предотвратяват развитието на невроза и атеросклероза. 

Приемът на Kid Vitamins от Now Foods ще подобри развитието на костната система и структурата на детето, мозъчните му дейности и ще спомогне за цялостния растеж и развитие. Детските витамини съдържат елементи, спомагащи за подобряване на концентрацията, физическата активност и метаболизма. 

Начин на прием

Kid Vitamins от Now Foods се приема различно в зависимост от възрастта:

  • за деца от 3 до 8 години - по една таблетка дневно;
  • за деца от 8 до 14 години - по две таблетки дневно.

Противопоказания могат да възникнат само при непоносимост и алергичност към някои от съставките в продукта. Предозирането с детските витамини в никакъв случай не е желателно, така че добавката да се съхранява на недостъпни места. Таблетките са дъвчащи и с приятен вкус на плодове, но е препоръчително да се приемат с храната. За да ги поръчате на най-достъпната в България цена, направете го още сега онлайн.