• КАМАГРА / KAMAGRA x 30 капсули

КАМАГРА / KAMAGRA x 30 капсули

13.95лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
Камагра
Каталожен код:
1204
Производител:
Borola

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Kamagra е специална хранителна добавка, предназначена за мъже, която служи за поддържане на здрава и качествена ерекция и овладяване на преждевременната еякулация. Камагра повишава либидото и половата мощ, подобрява сексуалната функция и повишава удоволствието от секусалния акт.

Съдържащата се аминокиселина L-аргинин спомага за разширяването на кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, като това стимулира ерекцията. Л-аргининът подобрява сперматогенезата, физическата издръжливост и потентността.

Екстрактът от Йохимбе повишава либидото, подобрява качеството и продължителността на ерекцията и действа благоприятно при мъже със сексуални смущения.

Екстрактът от женшен повишава издръжливостта и премахва физическата и психическата умора. Също така женшенът има адаптогенни свойства, благодарение на което премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.

Екстрактът от Бабини зъби (Трибулус терестрис) понижава по естествен начин нивата на мъжките полови хормони, възстановява сексуалното желание, подобрява и удължава ерекциятасъдовите рецептори.

Начин на употреба:

По 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Kamagra се прилага до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

Важно:

Препаратът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение.

Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.