• ЖЕНСКО БИЛЕ/ СЛАДНИК (КОРЕН) 450 MG x 100 капс.

ЖЕНСКО БИЛЕ/ СЛАДНИК (КОРЕН) 450 MG x 100 капс.

16.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ЖЕНСКО БИЛЕ
Каталожен код:
140
Производител:
Natures Way products Inc, САЩ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

При храносмилателни смущения:

Женско биле (Licorice) е източник на екстракт от корена на женско биле, който доказано облекчава стомашно-чревния тракт и му подпомага да функционира оптимално и без напрежение. Има слабо изразено слабително действие.

Женско биле насърчава образуването на слуз в стомаха, успокоява възпалението и намалява влиянието на различни фактори, които дразнят чревната лигавица. Намалява спазмите в храносмилателния тракт.

Укрепва чревната лигавица и увеличава нейната устойчивост срещу солната киселина. Благоприятства състоянието при язви и гастрити.

При влошено състояние на горните дихателни пътища:

Женско биле намалява дразненето в гърлото и облекчава възпалението. Действа отхрачващо и помага на организма да се справи по-лесно с атакуващите го вируси. Благоприятства състоянието при кашлица, болки в гърлото, обикновена настинка. Действа като силен адаптоген, подпомага активирането на белите кръвни клетки.

При менопауза, ПМС и други женски проблеми:

Фитоестрогените в екстракта от женско биле намаляват симптомите, свързани с предменструалния синдром и менопаузата. Женско биле допринася за възстановяване на хормоналното равновесие и намалява симптоми като горещи вълни, раздразнителност, нервност, подуване и др.

Дозировка и приложение: По 2 капсули  3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва при бременност и кърмене

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!