• JANINA SENSITIVE / ДЖАНИНА СЕНСИТИВ - Избелване при чувствителни зъби

JANINA SENSITIVE / ДЖАНИНА СЕНСИТИВ - Избелване при чувствителни зъби

  • Производител: JANINA
  • Модел: медицинска паста
  • Каталожен код: 7598
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 19.90лв.


JANINA Utra White SENSITIVE е уникална, клинично доказана и неабразивна ИЗБЕЛВАЩА паста за ЧУВСТВИТЕЛНИ зъби. Липсата на Пероксид и по – важно и на абразиви я прави перфектно решение за хората с чувствителни зъби, които искат да имат здрава, но и бяла усмивка.

Формулата ѝ съдържа избелващия ензимен Бромеин комплекс от Бромелаин и Папаин извлечени от Ананас и Папая, но и специални съставки, които намаляват чувствителността на зъбите при контакт със студено, топло и киселини.

Идеална е за хора с износен емайл, при различни пародонтални заболявания и лечение на венците. Изключително нежна при миене, тя не нарушава емайла и не раздразнява венците. За хора с чувствителни зъби, които нямат друга опция да избелят зъбите си.

Също като останалите пасти от серията  клинично доказано премахва петна от никотин, кафе, чай, червено вино и червило за видимо по – бели зъби.


Идеална за:

Безопасно избелване на зъбите с Бромелаин и Папаин от Ананас и Папая

Чувствителни зъби

По – здрави зъби и венци

Пациенти с лечение на венците

Страдащи от халитоза (лош дъх)

Премахване на петна от чай, кафе, никотин, червено вино и др.

Повишено натрупване на плака и зъбен камък

При ерозия и висок риск от неконтролируеми кариеси

Пародонтални заболявания

При намалено слюнкоотделяне в това число възрастни и хора със специални нужди

Пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти

Пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези


Изполвайки JANINA Sensitive два пъти дневно, Вие намалявате чувствителността на вашите зъби, избелвате зъбите си безопасно и същевременно предотвратявате появата на кариеси, контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци.

Независими клинични изследвания доказват, че JANINA е ефективна в борбата с Халитозата (лош дъх) и е безопасна за всекидневна употреба.


Употреба:

За най – добър резултат нанесете пастата върху суха четка и мийте зъбите си поне три минути. Препоръчително е след миене да изплюете остатъка, но известно време да не изплаквате с вода, за да позволите на формулата да действа по – дълго и ефективно.

Етикети: JANINA SENSITIVE / ДЖАНИНА СЕНСИТИВ - Избелване при чувствителни зъби