• iWHITE Dark Stains, АйУайт Дарк Стейнс избелващи шини с активен въглен 10 броя

iWHITE Dark Stains, АйУайт Дарк Стейнс избелващи шини с активен въглен 10 броя

39.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
iWHITE Dark Stains
Каталожен код:
2134
Производител:
Sylphar nv, Белгия

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

АйУайт Дарк Стейнс е предназначен за превенция и премахване на тъмни оцветявания по зъбите, причинени от кафе, чай, цигари и червено вино.

АйУайт Дарк Стейнс е разработен на база на специална адсорбираща технология за пигментни петна. Тази технология се основава на мощните и свързващи свойства на микроперличките с капсулиран активен въглен. При активиране тези микроперли адсорбират, неутрализират и премахват тъмните петна и лошия дъх, предизвикани от тютюнопушене, употреба на чай, кафе и/ или червено вино.

Гел шините са  универсален размер, подходящ за всички, индивидуално опаковани, предварително напълнени с гел с микроперлички активен въглен. Една опаковка съдържа 10 предварително напълнени с гел шини, готови за употреба. Не е необходимо да измивате или изварявате гел-шините, да използвате четки за почистване или спринцовки за точно измерване на гела. Гел-шините са предназначени за домашна употреба. Необходимо е да ги ползвате само 20 минути на ден за незабавни резултати и за до 8 нюанса по-бели зъби. 

Избелващите гел-шини се произвеждат от мек, гъвкав, прозрачен материал, който осигурява удобство и добро прилепване към зъбите. 

Начин на употреба:

1. Измийте добре зъбите с четка и паста за зъби преди да поставите избелващите шини

2. Измийте и подсушете ръцете си.

3. Вземете предварително напълнените гел-шини от запечатания блистер и моментално ги поставете в устата си, така че гелът да попадне в контакт със зъбите. Активирайте гела, като леко притиснете със зъбите. Горните и долните зъби се избелват едновременно.

4. Внимателно затворете устни върху гел-шините, а след това затворете и устата си. Внимание: твърде силното притискане на зъбите може да доведе до изтичане на гела от шината.

5. След 20 минути извадете гел-шините и веднага ги изхвърлете. Нежно изплакнете с вода остатъците от гела от зъбите и венците. Ако са останали микроперлички в междузъбните пространства, отстранете ги с конец за зъби.