• ISOPHY естествен физиологичен серум 5 мл. x 18 бр.

ISOPHY естествен физиологичен серум 5 мл. x 18 бр.

  • Производител: URIAGE
  • Модел: Физиологичен серум
  • Каталожен код: 324
  • Наличност: Не е в наличност
  • Цена: 12.99лв.

Естествен физиологичен серум

Идеален за нос и очи

Съдържа 100% Термална вода Uriage, изключително богата на минерални соли и микроелементи. Isophy осигурява перфектно почистване и грижа за назалния тракт и очите. Това медицинско изделие е регулиран здравен продукт, който носи маркировката "СЕ" в съответствие с приложимите разпоредби.

Използван назално, Isophy премахва секрета, отпушва носа, успокоява и пречиства носните лигавици, без да ги изсушава. Използвана за очите, еднократната доза Isophy нежно почиства, пречиства и премахва замърсяванията.

Ежедневното почистване на носа и очите, намалява наличието на алергени и успокоява лигавиците.

Съдържанието на микроелементи подсилва естествените защитни сили, особено в случаите на алергични прояви и инфенкции.

Начин на употреба:

За носа: Накапете веднъж или два пъти единичната доза във всяка ноздра, като повтаряте толкова често, колкото е необходимо.

За очите: Напоете стерилен компрес с Isophy моно доза и почистете окото, като започнете от вътрешния ъгъл (до носа) в посока към слепоочието. Не прокарвайте използвания компрес отново. Използвайте нов компрес за почистване на другото око. Повтаряйте толкова често, колкото е необходимо. Да не се инжектира. Само за еднократна и индивидуална употреба. Не използвайте една и съща единична доза за носа и очите. Да не се съхранява след отварянето, поради риск от замърсяване. Не използвайте, ако дозата е повредена.

Активни съставки :

100% Термална вода Uriage, естествено богатa на мед, цинк, манган и калций.


Хипоалергенен

Без консерванти

Без аромати