• Integra-Lean® African Mango Irvingia/ Африканско манго (семена) 150 mg - 60 капсули

Integra-Lean® African Mango Irvingia/ Африканско манго (семена) 150 mg - 60 капсули

56.62лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
8353
Производител:
LIFE EXTENSION® USA

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Предотвратява натрупването на мазнини и ускорява метаболизма

100% натурален продукт за редукция на теглото. Съдържа патентована смес от семена на африканско манго (Irvingia gabonensis) - Integra-Lean®.

Integra-Lean® е източник на същата активна съставка, използвана в клиничните проучвания, благодарение на които африканското манго става популярно като естествено средство за отслабване. 


Ползи от терапията с Integra-Lean®

Подпомага нормалната реакция на клетките към инсулина и използването на глюкозата като източник на енергия.

Допринася за нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.

Съдейства за правилния метаболизъм на мазнините и въглехидратите.

Насърчава здравословното храносмилане и преработване на въглехидратите и захарите.

Въздейства върху хормоните и ензимите, отговорни за контрола върху апетита и метаболизма на мазнините.

Стимулира редукцията на теглото без риск от нежелани ефекти.

 

Механизъм на действие на Integra-Lean®

Integra-Lean® подпомага чувствителността към лептин при наднормено тегло. Хората с наднормено тегло обикновено имат високи нива на лептин в кръвта. Това означава, че клетките им са станали резистентни към лептина, чиято основна задача е да възпрепятства покачването на излишни килограми.

Integra-Lean® потиска активността на ензима глицерол-3-фосфат дехидрогеназа, който участва в превръщането на приетите чрез въглехидратите и захарите калории в телесни мазнини.  

Integra-Lean® потиска ензима алфа-амилаза. Това спомага за бавното усвояване на въглехидратите и намаляване на калоричното въздействие на въглехидратите и захарите.

Integra-Lean® допринася за поддържане здравословни нива на адипонектин. Адипонектинът е хормон, който се произвежда от адипоцитите (мастните клетки). Той подобрява чувствителността към инсулина, понижава нивата на глюкоза в кръвта и участва в регулирането на мастната тъкан и енергийния метаболизъм.

Нивата на адипонектин често са ниски при хората с наднормено тегло. Изследванията показват, че висококачествените екстракти от африканско манго спомагат за възстановяване нормалните нива на адипонектин и намаляване нивата на мазнини в тялото.

Клиничните данни сочат, че висококачествените екстракти от африканско манго могат да спомогнат за намаляване на теглото с над 20 килограма за период от около 10 седмици.

Патентованият екстракт от африканско манго Integra-Lean® е най-ефективен при комбинирането му със здравословна диета и умерена физическа активност. Резултатите от приема на Integra-Lean® варират и са зависими от различни фактори, включително начин на живот, диета, наличие или не на заболявания, прием на лекарства и др. 

Микрокристална целулоза, растителна целулозна капсула, силицев диоксид, растителен стеарат.


Не съдържа: ГМО.

Хранителна добавка, 60 V-капсули.


Дозировка и приложение

Приложение: допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Бърза поръчка