• ИНФЛАМ-АКТИН Herbal Actives против възпаления и болки - 60 капсули

ИНФЛАМ-АКТИН Herbal Actives против възпаления и болки - 60 капсули

57.00лв.
Наличност:
Разпродаден
Модел:
капсули
Каталожен код:
7734
Производител:
Natural Organics, Inc. (Natures Plus)
  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Стандартизирана билкова добавка, която съдържа уникален състав срещу възпаления и болки. Той включва мощни аюрведични билки като: Босвелия, Моминска вратига, Куркума, Бромелаин, Жълт кантарион и други растителни екстракти, които имат доказано противовъзпалително действие и поддържат на високо ниво адаптотегенна функция на организма.


УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1-2 капсули веднъж дневно.


Herbal Actives® – серия Билкови добавки на Natures Plus | СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на натурални Витамини и Добавки

Босвелия, Моминска вратига, Куркума, Хидрастис и Лайка са сред най-широко използваните билки в света, които имат доказани противовъзпалителни и лечебни свойства за целия организъм. Неслучайно Natures Plus създаде висококачествена стандартизирана добавка, която включва в състава си тези и още няколко други безценни за здравето билки, известни с адаптогенните си свойства. Адаптогените са уникален клас лечебни растения. Те съдействат за стабилизиране на физиологичните процеси в организма и му помагат да се справи по-лесно с всякакъв вид стресови фактори, независимо дали физически, химически или биологични.

Herbal Actives Инфлам-Актин е равномерно стандартизирана билкова добавка, която доставя максимална концентрация на активни фактори. Мисията на продукта е да поддържа нормална адаптогенната функция на организма с помощта на натурални хранителни вещества. Всяка капсула предлага прецизно калибрирана формула, която синергично комбинира древни аюрведични билки с хранителни фактори с максимална потентност срещу възпаления и болки.


Ето как някои от тези съставки влияят на организма:

Босвелия – има противовъзпалително и антиревматично действие. Използва се ефективно при лечение на ревматоиден артрит, остеоартрит и при ставни болки. Има силен болкоуспокояващ ефект.

Бромелаинът се съдържа в стъблата и плода на ананаса и други растения. Той е силен протеолитичен ензим, чиято основна функция е да подпомогне дейността на имунната система и намали риска от развитие на хронично възпаление в организма.

Куркумата има силен противовъзпалителен ефект. Той се дължи на активната й съставка – куркумин, която редуцира лошия холестерол и намалява риска от възпаления и от някои видове рак.

Жълтият кантарион е популярен като естествено средство срещу лека форма на депресия. Лечебните му свойства се дължат на основните му фитохимични съставки – хиперфорин, хиперицин и адхиперфорин. Има също противовъзпалително, заздравяващо и тонизиращо действие.

Моминска вратига се употребва като природен аналгетик срещу мигрена, главоболие, артрит, ставни и менструали болки. Активният компонент в състава й е партенолид, който има мощни противовъзпалителни свойства.

Хидрастис подсилва имунната система и има славата на естествен антибиотик. Притежава противовъзпалително и антибиотично действие. Голяма част от свойствата му се дължат на съдържащите се в него алкалоиди – берберин, канадин и хидрастин.


Какво отличава Natures Plus® от останалите продукти на пазара?

Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.

Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификат за анализ.

Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.


Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.