• IMMUNO PLUS / ИМУНО ПЛЮС билков антиоксидант - 60 таблетки

IMMUNO PLUS / ИМУНО ПЛЮС билков антиоксидант - 60 таблетки

30.56лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
9676
Производител:
ИТАЛИЯ

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Immuno Plus / Имуно Плюс е антиоксидантна добавка с потентни билкови екстракти, минерали и антиоксидантни витамини. Тя допринася за нормалното функциониране на имунната система, особено в периоди със завишени физически натоварвания. Редовният ѝ прием помага за нормалната метаболитна функция и за енергийния синтез и поддържа нормалната психична функция. Активните ѝ съставки предпазват клетките от оксидативен стрес, поддържат нормалния синтез на ДНК и нормалното протичане на метаболизма на макро и микронутриентите.


Състав (в дневна доза от 2 таблетки):

Сух екстракт от астрагал- 520 мг

Сух екстракт от сибирски женшен - 230 мг

Сух екстракт от шипка - 150 мг

  от който витамин С - 105 мг

Сух екстракт от котешки нокът- 130 мг

Сух екстракт от спирулина - 80 мг

Цинк - 10 мг

Витамин Е - 7,8 мг

Алфа ТЕ Бета каротин - 3,66 мг

Сух екстракт от куркума - 2,6 мг

Мед - 1 мг

Селен - 55 мкг


Съставки: Астрагал (Astragalus membranaceus) сух екстракт, целулоза, сибирски женшен (Eleutherococcus senticosus) сух екстракт, шипка (Rosa canina) сух екстракт, титруван до 50% витамин C, котешки нокът (Uncaria tomentosa) сух екстракт, цинк глюконат, спирулина (Alga spirulina) сух екстракт, бета каротин, силициев диоксид, магнезиев стеарат, витамин E, куркума (Curcuma longa) сух екстракт, меден глюконат, натриев селенат.

Указания за употреба: приемайте 2 таблетки Имуно Плюс дневно – една преди закуска и една преди обяд с достатъчно вода.


Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.