• Immune Support / Имуностимулатор - 237 мл

Immune Support / Имуностимулатор - 237 мл

41.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
сироп
Каталожен код:
7249
Производител:
AD Medicine

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Състав на ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор

ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор е доказан и ефективен продукт, който е подходящ за хора с отслабен имунитет, след боледуване, при активен спорт, при натоварено ежедневия, при диети, при хора подложени на стрес и недоспиване. Спадането на нашия имунитет води до редица проблеми. ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор е произведен в САЩ, Калифорния под строг контрол , спазвайки всички стандарти. Произходът и качеството на съставките на ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор са гарантирани. Компания “ЕД Медицин” вече 20 години произвежда ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор без компромис в качеството. ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор е добре познат и доказан.

Съвременният живот постоянно поставя на изпитание нашия имунитет – непълноценно хранене, хронична умора, стрес и тогава имаме нужда от качествен, ефективен и същевременно безопасен продукт. Доверете се на ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор и се погрижете за себе си и за близките си, не правете компромиси с качеството!

ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор съдържа комбинация от стандартизирани екстракти  на най-известните имуностимулатори и имуномодулатори – два вида Ехинация, Астрагал, Каприлова киселина,  Гъби Рейши,  Женшен, Бета-глюкани / от гъби Майтаке/. Активността на ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор се увеличава с добавянето на NADH, който е енергиен източник за клетките на имунната система. Q10, Хеспередин и комплекс от витамини и минерали осигуряват допълнителна подкрепа за ефективното функциониране на имунната система и са мощни имуностимулатори. ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор допринася за укрепването на защитните сили на организма. ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор подпомага адаптацията на организма към изискванията на околната средата и по-бързото му възстановяване след вредни въздействия.

Стандартната доза на ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор: при възрастни – 5- 7,5 мл. дневно, при деца до 5 мл.

При повишени изисквания към имунната система препоръчителна доза на ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор при възрастни  е от 5 до 7,5 мл. разделени на 1 до 2 приема дневно. При деца над 3 години по 5-7,5 мл. дневно в рамките на 5-7 дни, след това по 2,5 – 5 мл. дневно. Препоръчва се провеждането на последователни курсове от ADLiquid™ Immune Support – имуностимулатор: 20 дни прием и 10 дни прекъсване, неколкократно през годината според състоянието на организма.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми на ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор може да са различни.

С цел укрепване на имунната система и повишаване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимния период е подходящо приемът на ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор да започне още през м.септември.

ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор се приема преди хранене, по желание може да се разрежда с вода или сок.

Преди употреба ADLiquid™Immune Support – имуностимулатор се разклаща.