• ILVER NUTRITION L-CARNITINE + CHROME 1000 ML

ILVER NUTRITION L-CARNITINE + CHROME 1000 ML

38.20лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ILVER NUTRITION L-CARNITINE + CHROM
Каталожен код:
323
Производител:
Silver Nutrition

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

L-Carnitine Chrome на Silver Nutrition съдържа 2000 мг чист л-карнитин в доза, в бързоусвоима течна форма.

За да се повиши ефективността на продукта, са добавени витамин С и хром. Карнитинът е "отговорен" за разпада на мазнините и за производството на енергия. Той спомага за транспортирането на определени мастни киселини до митохондриите, където по-късно биват изгаряни като енергия. Тези свойства го превръщат в идеалният суплемент за отслабване, както и за поддържане здравето на психическата функция, която също има нужда от някои определени мастни киселини. Това естествено срещащо се химично съединение, изградено от есенциалните аминокиселини лизин и метионин, насърчава развитието на мускулите, вместо натрупването на мазнини.

В допълнение L-Carnitine Chrome на Silver Nutrition действа като мощен актиоксидант и подпомага здравето на сърдечно-съдовата система. Добавеният хром поддържа нивата на инсулин в граници и подпомага поемането на глюкоза. Витамин С също има свойството на мощен антиоксидант и е необходим за биосинтеза на колагена, л-карнитина и някои невротрансмитери. Освен това участва и в метаболизма на протеини.

Този продукт е предназначен за атлети и спортисти, които се стремят към подобряване на спортните си резултати и постижения, и към изгаряне на мазнини.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 мерителни лъжици дневно. Приемайте 30 минути преди тренировка или друга физическа активност, както и между храненията на празен стомах. Разклатете добре преди употреба.