• Idrozioil / Идрозоил - измиващ продукт срещу бактерии, гъбички и вируси - 150 ml

Idrozioil / Идрозоил - измиващ продукт срещу бактерии, гъбички и вируси - 150 ml

19.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
душ гел
Каталожен код:
7460
Производител:
Erbagil

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Idrozioil / Идрозоил е миещо средство за ежедневно почистване и измиване на чувствителни, раздразнени и възпалена кожа, лигавица и скалп, включително  атопичен и алергичен дерматит, себорея, акне, пърхут, крусти по главата на бебето, изтъняла и сърбяща кожа, кожна сухота, кожа в контакт с ортопедични изделия .

Idrozioil / Идрозоил съдържа уникалната патентована формула OZOILE®, създадена на основата на озониране на Extra Virgin зехтин +OIL® до високо насищане с озоно-кислородна смес.

Озонотерапията е съвременна медицинска алтернатива с клинично доказано противовъзпалително, антиалергично, антибактериално, противогъбично и регенериращо тъканите действие.

В Идрозоил OZOILE® e комбиниран с мек, нежен и напълно съвместим с кожата и лигавиците сърфактант, който отстранява замърсяванията.

Idrozioil / Идрозоил няма противопоказания и е подходящ за употреба от най-ранна детска възраст, а също и по време на бременността, в послеродовия период и по време на менструалния цикъл.

Начин на употреба:

Почистване на кожата: поставете подходящо количество от продукта върху мокра гъба, втрийте нежно в кожата и изплакнете с вода.

 Интимна хигиена: Поставете подходящо количество върху дланта на ръката си, разпенете, почистете, втрийте и изплакнете с вода. 

Почистване на скалпа: Поставете продукта върху мокрия скалп, масажирайте и изплакнете с вода.

Състав:

-OZOILE, децил глюкозид, масло от листа на чаено дърво .

-ОЗОНИДИ от локален Озон-Повлияват възпалението, зачервяването, сърбежа, паренето и отока.

Пренасят кислорода до тъканите. Хигиенизират и ревитализират кожата и лигавиците. Възстановяват водно-киселинно-липидния слой.

-БИОПЕРОКСИДИ от локален Озон. Действат против появата на пърхут, причинен от питироспум, омазнена, суха и раздразнена кожа, стрес или влошено хранене. Действат като биооксидант върху бактериите, гъбичките и вирусите.

-ВИТАМИН Е АЦЕТАТ- Противопоставя се на пероксидацията на мембранните липиди. Потенцира противовъзпалителното действие на озонидите.

-МАСЛО ОТ ЛИСТА НА ЧАЕНО ДЪРВО -Антимикотично  действие. Потенцира противовъзпалителното действие на Ozoile.

-ДЕЦИЛ ГЛЮКОЗИД.Мек и нежен сърфактант, напълно съвместим с кожата, с нисък делипидизиращ (обезмасляващ) ефект. Отстранява замърсяванията.


Бърза поръчка