• Her Energy™ Ultimate™ / Хър Енерджи Ултимейт - Естроген формула за жени - 388 mg - 60 капсули

Her Energy™ Ultimate™ / Хър Енерджи Ултимейт - Естроген формула за жени - 388 mg - 60 капсули

28.45лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
3553
Производител:
Natur Product

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Много от жените над 35-годишна възраст усещат изтощаващите ефекти на състоянието на естрогенно господство, при което „добрите” естрогени се изтласкват от „лошите”. То е известно като естрогенна доминантност.


За развитието на естрогенна доминантност до голяма степен допринасят външните естрогени (ксеноестрогени), които постъпват в тялото посредством продукти от бита, като почистващи препарати, масова козметика, пластмаса и др. Ксеноестрогените присъстват и в много храни, включително зеленчуци, плодове и месо. До естрогенна доминантност може да се стигне и при лечение с хормонозаместителна терапия (особено естроген заместваща терапия при менопауза), прием на противозачатъчни и др. Естрогенната доминантост се характеризира с дисбаланс между основните женски полови хормони – естроген и пргестерон. Тогава прогестеронът не може да изпълнява функциите си, понеже неговите рецептори в клетките са заети от естрогеноподобни вещества.


Синергичното действие на съставките в  Her Energy™ Ultimate™ / Хър Енерджи Ултимейт (Естроген формула за жени) балансира женските хормони при естрогенна доминантност. Продуктът съдържа естествени съединения, получени от плодове и зеленчуци, включително индол-3-карбинол (I3C), калциев D-глюкарат, екстракт от броколи и др. Изследвания върху жени показват, че тези хранителни вещества повишават естрогенния метаболизъм, стимулират детоксикацията на вредни естрогени и други токсини, и пренасочват баланса на естрогена в тялото към полезните му форми. Другият ключов компонент в състава на Естроген формула за жени – млечният бодил, е мощен антиоксидант, който подобрява функциите на черния дроб, особено способността му да премахва токсините, излишните хормони и вредните форми на естрогена. Допълнително включените антиоксиданти като кверцетин, куркума и цитрусови биофлавоноиди предпазват клетките и тъканите от увреждане.

Комбинацията екстракти в Her Energy™ Ultimate™ / Хър Енерджи Ултимейт (Естроген формула за жени) се усвоява отлично, благодарение на включения в състава му екстракт от черен пипер – BioPerine®, стандартизиран до 95% пиперин. 

Продуктът притежава NPN (Natural Product Number) номер и е оценен като безопасен, ефективен и с високо качество от Health Canada! Сертифициран от GFCO, че не съдържа глутен!

Natural Factors

Бърза поръчка