• HEPA CLEANER – ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА

HEPA CLEANER – ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА

43.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
2554
Производител:
Biotica 1961

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

ХЕПА КЛИЙНЪР е изцяло естествен продукт, работи на клетъчно ниво и подпомага поддържането на “чиста вътрешна среда” в тялото по естествен и природосъобразен начин, грижейки се за най-важния пречистващ орган – черния дроб. Той е орган, който играе изключително важна роля за организма: филтрира, разгражда и обезврежда отровите и отпадните вещества, попаднали в кръвта. Подпомага лимфната система и заедно с нея е мощен орган за детоксикация.


ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

Проблемите на черния дроб се отразяват върху храносмилателния тракт, кожата, кръвта, нервите, очите, мозъка и понижават работоспособността и устойчивостта на човека. Именно затова трябва да вземем мерки докато не е станало прекалено късно.


ХЕПА КЛИЙНЪР е балансиран микс от изцяло натурални съставки – екстракти от бял трън, корен от глухарче, артишок, шизандра. Благодарение на засиления ефект от комбинираното действие на тези дарове от природата спомага за отделянето на токсичните вещества от организма и пречиства черния дрoб и жлъчката на клетъчно ниво.


КАКВО Е ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ХЕПА КЛИЙНЪР

 Регулира стойностите на чернодробните ензими

 Подобрява обмяната на липидите

 Пречиства черния дроб от токсини, бактериални и вирусни инфекции, наркотични вещества, пестициди, лекарства, алкохол

 Понижава концентрацията на тютюнев дим, изгорели газове от колите, химикали, козметика и радиация

 Намалява вредното въздействие от прилагани химио- и лъчетерапия

 Защитава клетъчните мембрани

 Регенерира клетките и усилва ефективността на лимфната система за изхвърляне на тежки метали

 Подобрява дейността на стомашно-чревната система

 Предпазва черния дроб от увреждане

 Забавя процеса на преждевременно остаряване

 Дава енергия и оказва положително въздействие върху косата, мозъка, нервната и сърдечно-съдовата система

 Действа благоприятно върху храносмилателния тракт, поддържайки нормална микрофлора в червата

 Засилва естествените процеси на детоксикация

 Активира функцията на бъбрецитеДОПЪЛНИТЕЛНИ положителни ефекти


Има някои допълнителни положителни ефекта от приемането на ХЕПА КЛИЙНЪР. Пречиствайки организма ни, той спомага да се справим с проблеми, понижаващи самочувствието ни и влошаващи качеството ни на живот.


 Затлъстяване

ХЕПА КЛИЙНЪР освобождава черния дроб от мастните депа, които му пречат да изхвърля натрупаните токсини. Като част от храносмилателната система, добре работещият черен дроб ще способства за по-редовното изхвърляне на отпадъците от червата. Вътрешното отслабване и освобождаване от мазнините ще проличи и отвън.


Проблеми със ставите

Като прочиства организма, ХЕПА КЛИЙНЪР намалява масата на тялото, а оттам и напрежението и болката в ставите. С това се подобрява качеството на живот и се повишава физическата активност.


Целулит

Прочистването на черния дроб с ХЕПА КЛИЙНЪР и ефективното освобождаване от отпадните вещества помага в борбата с „портокаловата“ кожа и задържането на излишни течности в организма.


 Кожни проблеми

ХЕПА КЛИЙНЪР помага на черния дроб да изхвърля токсините по-добре. По този начин всичко онова, което затлачва човешкия организъм няма да избива навън, причинявайки обриви, зачервяване и лющене на кожата. ОЩЕ НА ВТОРАТА СЕДМИЦА ще получите равен и здрав тен на лицето, кожа без пъпки и петна и отлично самочувствие.


Запушване на кръвоносните съдове

Детоксикацията на черния дроб с ХЕПА КЛИЙНЪР осигурява кръв на сърцето, която е по-наситена с кислород и хранителни вещества. Така се подобрява нормалната работа на сърцето и кръвоносните съдове. Правилно функциониращата сърдечно-съдова система е гаранция за превенция и предпазване от инфаркти и инсулти.


Отоци

Освобождаването от излишните течности благодарение на ХЕПА КЛИЙНЪР ликвидира отоците и подпухналото лице, а заедно с това повишава общия тонус и протока на енергия.