• HemoFactors® 20 mg, 60 дъвчащи таблетки

HemoFactors® 20 mg, 60 дъвчащи таблетки

27.50лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
таблетки
Каталожен код:
2414
Производител:
Natural Factors

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

HemoFactors® 20 mg

Хранителна добавка, 60 дъвчащи таблетки


HemoFactors на Natural Factors съдържа желязо SunActive®-високо биодостъпна форма на желязо, което се абсорбира лесно и не дразни стомаха. Желязото е микроелемент, важен за хемоглобина, който пренася кислород към клетките, за производството на енергия. Допълнителният прием на желязо е препоръчителен при хора, страдащи от желязодефицитна анемия, както и за жените в детеродна възраст.

Желязото е нужно за правилното функциониране на ензимите, участващи в производството на енергия. Ниските нива на желязо в организма, оказват неблагоприятно влияние върху общото здраве, чрез понижени енергийни нива, нужни за оптималните метаболитни процеси в организма. Освен хората, страдащи от желязодефицитна анемия, допълнителен прием на желязо е препоръчителен и за бременни и кърмещи жени, както и при интензивни физически упражнения и при тежка кръвозагуба.

HemoFactors на Natural Factors е в силно биодостъпна форма на желязо, произведено с помощта на уникална технология SuperDispresion Technology. За разлика от другите форми на желязо, които могат да предизвикат запек, желязото на Natural Factors е нежно към стомаха и не води до раздразнение. Таблетките са дъвчащи, с приятен плодов вкус.


Подходящ за бременни, кърмещи и жени в детеродна възраст, при хора с желязодефицитна анемия;

Високо бионаличен;

Безопасен и щадящ стомашно-чревния тракт;

Лесни за прием дъвчащи таблетки с плодов вкус.