• Helix Crem - крем за успокояване на ставни болки

Helix Crem - крем за успокояване на ставни болки

39.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
крем
Каталожен код:
5031

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Helix Crem е естественото решение за ефективен масаж с успокояващ ефект заподобряване на тонуса и общото състояние на тялото, преди и след ежедневната дейност или преди и след интензивна/умерена спортна активност.


Лечебните свойства на охлюва са известни още от древността. Екстрактът от охлювен секрет се използва в производството на редица отрасли, включително козметичната индустрия, фармацевтика и медицина.


Helix Crem е съставен от специално създадена формула, комбинирана от охлювен протеин, витамини, арника, босвелия. Тази перфектна комбинация от активни растителни съставки подпомага облекчаването на силни болки и дискомфорт.


Helix Crem cъдържа 9 активни натурални съставки за дълбоко и успокояващо действие при проблем със ставите и мускулите.


1 Основна активна съставка – екстракт от охлювен протеин богат на алантоин (подхранва ставите и заздравява костите) , колаген, еластин и хиалуронова киселина;

3 активни противовъзпалителни съставки: билката АРНИКА позната със своето облеквачащо действие при отоци, харпагофитум (дяволски нокът), който оказва бързо действие върху хрущялите, сухожилята и връзките, босвелия позната със своето благоприятно действие върху мускулите;

3 активни аналгетици с незабавен ефект: етерични масла от коноп, сладък портокал и лимон известни със силните си успокояващи действия и със своето топлинно действие, което успокоява и прониква в дълбочина;

2 изключително полезни витамина: Витамин C допринася за естественото образуване на колаген и подхранва функцията на хрущяла, Витамин B2, който предпазва клетките от оксидативен стрес.

Не се лишавайте от възможността за активно ежедневие, без усещане за болка, тежест и умора. Сега вече имате възможността да притежавате крем, с който да забравите за трудното ставане от леглото или стола. Страхът от силна и остра болка вече остава в миналото. 


Helix Crem притежава:

Ексклузивна 100% натурална формула без кортизони; 

Формула, която прониква и третира в дълбочина;

Незабавен успокояващ ефект и продължително действие;

Незабавно решение за всички Ваши проблеми със ставите и мускулите.

С една тубичка крем Helix Crem под ръка, Вие получавате във всеки един момент:

Успокояване на чувствителните стави;

Предотвратяване на схващания на мускулите;

Намаляване на подувания и отоци в следствие на физически натоварвания;

Подхранване на ставите;

Отпускане на мускулатурата.

Бърза поръчка