• ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ / HELIX ORIGINA - натурална добавка при проблеми в ставите х 30 капсули - TELESTAR

ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ / HELIX ORIGINA - натурална добавка при проблеми в ставите х 30 капсули - TELESTAR

39.90лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
ХЕЛИКС ОРИГИНАЛ
Каталожен код:
2018
Производител:
Испания

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Натуралната хранителна добавка Helix Original е удивително откритие в сферата на ревматологията и природната медицина, което дава голяма надежда на хората, страдащи ежедневно от ставни проблеми.

Хеликс Оригинал представлява протеин от охлюви. Охлювите са единствените животни в света, които могат да изградят наново черупката си благодарение на Aлантоина – протеин, който регенерира и

възстановява клетките. Затова Helix Original създаде концентрирана формула във формата на капсула, която бързо подава Aлантоин на ставите и гарантира обезболяващ ефект.

Благодарение на Алантоина – естествен охлювен протеин, увреденият хрущял започвал да се възстановява още през първите часове, а подобрението се увеличавало ежедневно. След 24 часа повечето хора изпитвали много силно облекчение в ставите.

Ставните ви болки ще започнат да изчезват веднага. Хрущялът се хидратира и така възстановява еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставата.


Хеликс Оригинал е натурален продукт разработен на базата на охлювен протеин и растителни екстракти от куркума и босвелия.

Oказва благоприятен ефект върху опорно - двигателния апарат- стави, хрущяли и сухожилия.

Намалява възпаленията и болезненото усещане в ставите. Премахва ставните отоци.

Подпомага заздравяването на ставните връзки и улеснява движенията.

Продуктът е подходящ при артрит, ревматизъм, деформираща артроза, варикоза, остеохондроза, травми. Има благоприятен ефект и при подагра и остеопороза.

При костни счупвания Хеликс Оригинал  съдейства за възстановяването на костната тъкан и помага за бързото заздравяване на костта, оказва и обезболяващо действие.

Действие:

Охлювен протеин-алантоин:

Охлювите са единствените животни в света, способни да регенерират черупката си, благодарение на протеина, който заздравява и възстановява клетките - алантоин. Алантоинът в хранителната добавка бързо възстановява ставите и притежава силен обезболяващ ефект. Хрущялът се хидратира и така възстановява еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставата.

Екстракт от босвелия:

Спомага за добра подвижност и гъвкавост на ставите, стимулира възстановяването на хрущялната тъкан.Оказва благотворно влияние върху съединителната тъкан. Тонизира мускулите и подобрява кръвоснабдяването в засегнатите области. Има противовъзпалетелен и обезболяващ ефект при артрит, артороза, ревматични заболявания, болки в гърба и ставите и др.

Куркума:

Има силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Намалява възпалението и болката при проблеми с двигателния апарат.


Съдържание в една капсула:


Охлювен протеин - 50 мг.

Куркума на прах - 100 мг.

Екстракт от босвелиа - 50 мкгр.


Дозировка:

По 1 капсула на ден сутрин с чаша вода.


Важно:

Не се препоръчва за деца и бременни жени.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.


Произведен в Испания.