• H2OFF MAGNALABS - 30 капсули

H2OFF MAGNALABS - 30 капсули

21.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капсули
Каталожен код:
7682
Производител:
MAGNALABS

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Предназначение:

Ефективно извежда излишните течности от организма.

За поддържане на нормално телесно тегло.

Благоприятства нормалните метаболитни процеси.

С диуретичното си действие спомага за отделяне на излишната вода и отпадните продукти от естествения метаболизъм.


Betula folia dry extract (Сух екстракт от бяла бреза) – притежава мощно диуретично действие. Това подпомага естественото изхвърляне на задържаната вода в организма, която се е натрупала в тъканите. По този начин се подпомага намаляването на телесното тегло и по-бързото изхвърляне на токсините, циркулиращи в организма. Betula Folia е призната от EMA (European Medicines Agency) като ефективна съставка с диуретичен ефект, полезен дори при инфекции на пикочните пътища.

Dandelion root extract (Радика) – ефективно детоксикира клетките и в комбинация с Betula folia подпомага изхвърлянето на вредните токсини от организма. Поради изразения детоксикиращ ефект се предпазват важни органи като черния дроб, бъбреците и мозъка.

Eqisetum arvense extract (Полски хвощ) – действа като естествен диуретик и подпомага работата на бъбреците, като по този начин осигурява бързото и ефективно изхвърляне на излишните течности.

Hibiscus (Хибискус) – подпомага намаляването на телесното тегло, тъй като възпрепятства образуването на мастни клетки (адипоцити) и натрупването им сред останалите тъкани. Хибискусът е известен с ефекта си на ускоряване на метаблозма, особено разграждането на холестерола и адипоцитите. Редовният прием на Хибискус води до дългосрочно намаляване на телесното тегло.

Juniper berry (Хвойна) – подобрява нормалното храносмилане, като позволява по-добро разграждане на мазните храни в стомашно-чревния тракт. По този начин се постига натрупване на липиди и образуване на адипоцити в значително по-малка степен. Екстрактът е широко препоръчван за намаляване на телесното тегло.

Бърза поръчка