• GUNA INTERLEUKIN 12 / ГУНА ИНТЕРЛЕВКИН 12 капки 30 мл

GUNA INTERLEUKIN 12 / ГУНА ИНТЕРЛЕВКИН 12 капки 30 мл

28.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
капки
Каталожен код:
5652

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Гуна Интерлевкин 12 е нискодозиран рекомбинантен интерлевкин-4. В комбинация с други интерлевкини или самостоятелно под формата на допълваща терапия се използва за стимулиране на Th1 клетки и специално IFN-γ, с цел модулиране на Th2 клетки (при алергия и астма).


"Cytokine" произлиза от гръцките думи "cyto", което означава "клетка", и "kinos" - в превод "движение". Когато се нараним или когато патогенен вирус или бактерия навлезе в човешкото тяло с цел заразяване, цитокините сигнализират имунната система. Тогава тя изпраща специални защитни клетки към раната или заразената област. Цитокините са химическите посланици, които сигнализират имунната система и инициират нейната реакция.

Има 2 вида цитокини: едните предизвикват реакция от страна на имунната система, а други я стопират. Когато се увеличи броя на т.нар. "инхибиторни цитокини" е възможно да се осъществи контрол и дори да се намали реакцията на имунната система към алергии и патогени.

За временно подобряване състоянието на горните дихателни пътища и облекчаване на симптоми като кашлица, дразнене и недостиг на въздух, в резултат на сенна хрема или алергени във въздуха.

Състав: INTERLEUKIN 12 4C.

Начин на употреба:

Приемайте хомеопатичното лекарство 15 минути преди хранене. 

Възрастни и деца над 12 години: 20 капки, разтворени в малко вода 2 пъти дневно;

Деца от 6 до 12 години: 10 капки, разтворени в малко вода 2 пъти дневно;

Деца под 6 години: 5 капки, разтворени в чаша вода 2 пъти на ден.

Терапията трябва да продължи най-малко 3 последователни месеца.

Производител:

GUNA S.p.a., Италия.