• Golamir 2Act / Голамир Спрей при болка в гърлото -30 мл

Golamir 2Act / Голамир Спрей при болка в гърлото -30 мл

14.00лв.
Наличност:
В наличност
Модел:
спрей
Каталожен код:
7510
Производител:
Aboca Италия.

  • Бърза доставка

  • Безопасна поръчка

Сподели

Golamir 2ACT Spray e медицинско изделие за възрастни и деца на възраст над 6 години, спрей с растителен комплекс ActiFilm DOL, който действа срещу болка, усещане за парене и затруднено преглъщане, предпазва лигавицата от дразнещи фактори.

ActiFilm DOL съдържа танини, смоли, полизахариди и флавоноиди, благодарение на които създава бариерен филм с двойно действие.

Защитава повърхността на лигавицата и нормализира лигавицата. Спреят Голамир 2 Акт е обогатен с етерични масла от евкалипт и мента, които осигуряват освежаващо действие.

Препоръчва се за приложение в случаи на болки в гърлото, причинени от външни фактори (от вируси, бактерии, алергени, дим, смог, прах).

Продуктът е подходящ и при настинки, при които секретите от носа се спускат до гърлото и предизвикват дразнене. Golamir 2Act със своя механизъм на действие може да се използва заедно с лекарства, предписани от лекаря. 

Състав: ActiFilm DOL - молекулярен комплекс на растителна основа, съставен от танини, флавоноиди, смоли и полизахариди. Етерични масла от евкалипт и мента.

Дозировка: до 4 впръсквания в гърлото, не повече от 4 пъти на ден.